YouTuben käyttöliittymä päivittyy paremmaksi

4.5.2017    

YouTubeKerroimme pari viikkoa sitten YouTuben piilotetusta hämärätilasta. Nyt tämä hämärätila on tulossa helposti kaikkien saataville YouTuben uudistuneen käyttöliittymän myötä.

YouTuben uusi ulkoasu perustuu Googlen Material Designiin, jota Google on käyttänyt mobiilisovelluksissaan jo parin vuoden ajan. Uusi ulkoasu on ilmavampi sekä yksinkertaisempi ja siten helppokäyttöisempi verrattuna aikaisempaan. Hämärätilan saa päälle YouTuben valikosta, joko oikean yläkulman kolmesta pisteestä tai profiilikuvasta.

YouTuben uusi ulkoasu on aluksi pienen käyttäjäryhmän testikäytössä, mutta se tulee kaikkien saataville myöhemmin.


Lähde: YouTube

Kommentit

5 kommenttia

 1. Marjaana kirjoitti 4.5.2017 kello 12:57

  Aitoa journalismia noudattava otsikko kertoisi vain päivittymisestä tai muuttumisesta. Se tuleeko se paremmaksi on täysin mielipidekysymys!

 2. Stefan kirjoitti 4.5.2017 kello 15:18

  Vidme videopalvelu taitaa tätänykyä olla suositeltavampi kuin YT. YT ja FB ovat ottaneet melkoisen natsilinjan ilman mitään logiikkaa. Mielivaltaisesti sensuroidaan ja poistellaan ”sopimattomia” mielipiteitä..

  Kaikki diktatyyrit ovat ottaneet ensi-askeleensa sananvapauden kaventamisen kautta.

 3. Digilelujen Jani kirjoitti 4.5.2017 kello 16:36

  Stefan: Vid.me näyttäisi olevan alexa.comin tilastojen mukaan maailman 1705:ksi suosituin sivusto ja sen traffic rank on ollut aika jyrkässä laskussa verrattuna esimerkiksi vuoden takaiseen tilanteeseen.
  YouTube on alexan mukaan maailman toiseksi suosituin sivusto.

 4. Erika kirjoitti 4.5.2017 kello 23:20

  Digilelujen Jani: ja VHS voitti aikoinaan suosiossa Betamaxin, ollen siltikin sysisurkea verraten. Mikä saa sinut olettamaan että suositumpi= parempi.

  Youtubelle tarvitaan jokin roti, ja se ei tapahdu niin että jatketaan vain Googlen sensuurille ja mielivallalle alistumiselle.

  Myös Vimeo kunnioittaa perusoikeuksiin kuuluvaa sananvapautta.

 5. Digilelujen Jani kirjoitti 5.5.2017 kello 9:16

  Wow Erika, minulle on ihan sama mistä katot videosi tai minkälainen sananvapaus sinulle kelpaa. Aivan sama.

  Itse asiassa näyttää siltä, että kaikki tämän jutun uutisoijat käyttävät Tor:ia. Kenties kaikki ylläolevat kommentit onkirjoittanut sama henkilö, tai sitten ei. Tor:ia voidaan käyttää monenmoisiin käyttötarkoituksiin ja monet niistä ovat laittomia. Pikkuisen salapoliisileikkejä leikkimällä selvisi,että Erikan käyttämästä Tor:in exitnodesta on ladattu ja jaettu ainakin Netflixin Making a Murderer -sarjan jaksoa, joka vieläpä sisältää suomelaiset tekstitykset. Ei voida kuitenkaan tietää onko lataaja/jakaja ollut Erika vai joku muu. Kunhan vähän kaivelin, ilman sen suurempia tarkoituksia.

 • Seuraa Digileluja

  Facebook Twitter RSS Google+