Maxivision ajastaa väärät ohjelmat, vai ajastaako?

25.3.2017    

MaxivisionMaxivisionilla voi ajastaa ohjelmia suoraan television kautta sekä nettipalvelun kautta. Kellojen siirtämisen vuoksi ainakin nettipalvelun ohjelmaoppaan kellonajat ovat tulevissa ohjelmissa tunnin väärässä. Esimerkiksi Seitsemän uutiset alkaa ohjelmaoppaan mukaan klo 20 ja Kymmenen uutiset klo 23.

Väärien kellonaikojen vuoksi palvelu saattaa ajastaa ohjelmat tunnin väärään aikaan. Voi olla, että Maxivision korjaa ajastusten kellonajat oikeiksi kellojen siirtämisen jälkeen, mutta käyttäjä ei kuitenkaan voi tietää tätä mitenkään ja täten käyttäjälle jää epäselväksi mitä palvelu ajastaa ja koska.

Maxivision on tietoinen ongelmasta. Maxivision ei kuitenkaan aio korjata ongelmaa vaan he tyytyivät vain toteamaan: ”Emme voi vaikuttaa epg tietoihin”.

Liv ja Hero tarjolla teräväpiirtona

31.1.2017    

MaxivisionMaxivisionin asiakkaat alkoivat saada joulukuussa Ava- ja Sub-kanavat teräväpiirtomuodossa ja nyt Maxivisionin käyttäjä huomasi saman parannuksen tapahtuneen Liv- ja Hero-kanaville. Ei ole tiedossa onko Livin ja Heron lähetys oikeaa teräväpiirtoa vai onko se vain ylöspäin skaalattua normaalitarkkuuden kuvaa.

Onkohan Ava, Sub, Liv tai Hero tarjolla teräväpiirtona muiden IPTV- tai kaapelioperaattoreiden verkoissa?

Ava ja Sub tarjolla teräväpiirtona

20.12.2016 · 2 Kommenttia    

MaxivisionMaxivisionin käyttäjä huomasi Ava- ja Sub-kanavien olevan teräväpiirtolaatuisia ja Maxivision vahvisti saavansa kyseiset kanavat MTV:ltä HD-laadulla. Vielä ei ole tiedossa onko kanavien sisältö oikeaa teräväpiirtoa vai onko se vain MTV:n toimesta ylöspäin skaalattua SD-kuvaa.

Digileluilla ei ole tiedossa tarjoavatko jotkin muut kaapeli- tai IPTV-operaattorit Ava- ja Sub-kanavat HD-laadulla.

 

Sonera Viihde -sovellus julkaistu Apple TV:lle

15.12.2016    

SoneraSonera on julkaissut Sonera Viihde -sovelluksen neljännen sukupolven Apple TV -laitteille. Sonera on ensimmäinen suomalainen operaattori, joka on tuonut televisiosovelluksensa Apple TV:lle, sillä esimerkiksi Elisa Viihteen, DNA TV:n, Maxivisionin tai Watsonin sovelluksia ei ole saatavilla Apple TV:lle.

Sonera ei ole kuitenkaan ensimmäinen suomalainen Apple TV:lle sovelluksen luonut televisiotoimija, sillä Yle Areena julkaistiin Apple TV:lle jo syyskuussa. Myös esimerkiksi HBO Nordic ja Netflix löytyvät Apple TV:lle.

Sonera Viihteen Oma tallennus –palvelulla voi tallentaa ja katsoa 17 kotimaisen kanavan ohjelmia. Myös maksukanavapaketit, ohjelmakirjastot sekä vuokraelokuvat ovat nyt saatavissa Sonera Viihteen Apple TV -sovelluksen kautta. Erään käyttäjän ensikommenttien mukaan Sonera Viihteen sovellus kaipaa kuitenkin vielä jonkin verran hiomista.


Lähde: Sonera

Maxivisionin Viasat-tilaajat saavat Viaplayn

14.9.2016    

ViaplayMaxivisionin Viasatin kanavapakettien asiakkaat saavat tästä päivästä lähtien käyttöönsä myös Viaplayn tunnukset. Viaplayn videopalvelun avulla voidaan katsella elokuvia, sarjoja sekä urheilua suoratoiston kautta.

Viaplay on ollut jo aiemmin tarjolla vain erillisellä kuukausimaksulla ja Viasatin satelliittiasiakkaille sekä Maarianhaminassa toimivan MCA-operaattorin Viasat-asiakkaille. Soneran asiakaspalvelu kertoi kuukausi sitten, ettei Viaplay ole näillä näkymin tulossa heidän Viasat-asiakkaillensa.

Viaplaytä voidaan käyttää joissain älytelevisioissa olevilla sovelluksilla, tietokoneilla, Chromecastilla, Apple TV -laitteilla, joillain pelikonsoleilla sekä mobiililaitteilla.

Seuraava sivu »

  • Seuraa Digileluja

    Facebook Twitter RSS Google+