DNA tuo myyntiin täysin uudenlaisen tallentavan Android-digiboksin

4.5.2017    

DNADigiboksimarkkinoilla ei ole tapahtunut moneen vuoteen mitään mainittavan arvoista, mutta nyt DNA tuo markkinoille täysin uudenlaisen tallentavana digiboksina ja mediatoistimena toimivan laitteen. DNA TV-hubi -laitteessa on kaksi kaapeli- ja antenniverkoissa toimivaa HD-viritintä, joten ohjelmia voidaan tallentaa erilliselle kiintolevylle katsottaessa toista ohjelmaa. Samaan aikaan tallennettavien ohjelmien määrästä ei ole kuitenkaan vielä tietoa.

Uusi DNA TV-hubi on Android-pohjainen ja siihen voi asentaa sovelluksia Google Playstä. Laitteessa toimii esimerkiksi Netflix, YouTube, Viaplay, Yle Areena, MTV Katsomo, Nelosen Ruutu, pelit sekä monet muut Android-sovellukset. Laitteesta löytyy myös 4K-tuki, joten esimerkiksi Netflixin ohjelmat saadaan näkyviin parhaalla mahdollisella tarkkuudella. Laite osaa myös peilata muista laitteista lähetettyä kuvaa ja ääntä Googlen Chromecastin tapaan.

DNA TV-hubia voidaan käyttää laitteen kaukosäätimen lisäksi myös puhelimen tai tabletin kautta. Laitteella voidaan pelata Android-pelejä myös laitteeseen Bluetoothilla yhdistettävän peliohjaimen avulla. DNA TV-hubi tulee markkinoille kevään aikana, mutta hinnasta ei ole vielä tietoa.


Lähde: DNA

Sonera Viihde -sovellus julkaistu Apple TV:lle

15.12.2016    

SoneraSonera on julkaissut Sonera Viihde -sovelluksen neljännen sukupolven Apple TV -laitteille. Sonera on ensimmäinen suomalainen operaattori, joka on tuonut televisiosovelluksensa Apple TV:lle, sillä esimerkiksi Elisa Viihteen, DNA TV:n, Maxivisionin tai Watsonin sovelluksia ei ole saatavilla Apple TV:lle.

Sonera ei ole kuitenkaan ensimmäinen suomalainen Apple TV:lle sovelluksen luonut televisiotoimija, sillä Yle Areena julkaistiin Apple TV:lle jo syyskuussa. Myös esimerkiksi HBO Nordic ja Netflix löytyvät Apple TV:lle.

Sonera Viihteen Oma tallennus –palvelulla voi tallentaa ja katsoa 17 kotimaisen kanavan ohjelmia. Myös maksukanavapaketit, ohjelmakirjastot sekä vuokraelokuvat ovat nyt saatavissa Sonera Viihteen Apple TV -sovelluksen kautta. Erään käyttäjän ensikommenttien mukaan Sonera Viihteen sovellus kaipaa kuitenkin vielä jonkin verran hiomista.


Lähde: Sonera

Nelosen Ruutu julkaistiin Apple TV:lle

23.11.2016    

RuutuNelosen Ruutu-sovellus on julkaistu neljännen sukupolven Apple TV:lle. Maksuttomalla sovelluksella voidaan katsella Ruutu-palvelun ilmaista sisältöä sekä Ruutu+:n maksullisia sisältöjä. Lisäksi sovelluskella voidaan katsella Ruutu-palvelun suoria lähetyksiä.

Ruutu on yksi ensimmäisistä Apple TV:lle tehdyistä suomalaisista mediasovelluksista. Yle julkaisi pari kuukautta sitten Apple TV:ssä toimivan Yle Areena -sovelluksen, mutta MTV:n Katsomosta ei löydy versiota Apple TV:lle. Nelosen Ruudun ja Yle Areenan lisäksi Apple TV:lle löytyy suomalaisia radiokanaavia toistava Radiot.fi -sovellus sekä Helsingin Sanomien videoita esittävä HSTV-sovellus.


Lähde: Mobiili.fi

Uusi parempi Chromecast tuli myyntiin Suomessa

21.10.2016    

GoogleGooglen parisen viikkoa sitten esittelemä Chromecast Ultra on nyt tilattavissa Google Storen kautta myös Suomeen. Uusitussa mallissa on tuki 4K-resoluutiolle sekä HDR-kuvalle ja Dolby Visionille.

Chromecast Ultran kerrotaan aloittavan videoiden toiston aiempia malleja nopeammin ja siitä löytyy WLANin lisäksi myös ethernet-liitin. Aiemmista malleista poiketen uusi versio on saatavilla vain mustana ja sen hinta on Googlen kaupassa 79 euroa. Myös vanhempia Chromecast-malleja myydään edelleen 39 euron hintaan.

Google julkaisi Chromecast Ultran

4.10.2016    

GoogleGoogle on julkaissut Chromecast Ultran, josta löytyy tuki 4K-resoluutiolle sekä HDR-kuvalle ja Dolby Visionille. Uudet ominaisuudet toimivat tietenkin vain sopivan teleivsion kanssa.

Chromecast Ultrassa on myös Ethernet-liitäntä ja sen luvataan lataavan sisältöjä 80 prosenttia nopeammin vanhoihin malleihin verrattuna.

Uusi Chromecast Ultra tulee myyntiin marraskuussa ja sen hinta on lähes tuplasti suurempi, kuin vanhojen mallien hinta. Chromecast Ultran hinta tulee olemaan Yhdysvalloissa 69 dollaria (noin 62 euroa). Chromecasteja on myyty tähän mennessä jo noin 30 miljoonaa kappaletta ja myös vanhat mallit pysyvät edelleen myynnissä.

Seuraava sivu »

  • Seuraa Digileluja

    Facebook Twitter RSS Google+