Jatkuvat sarjat

Tältä sivulta löytyy tauolta palaavat jatkuvat sarjat, jotka on etsitty kanavien 1-2 viikon päähän ulottuvista ohjelmatiedoista. Palvelu sisältää jatkuvat sarjat, kunhan sarjan jatkumisesta on maininta ohjelmatiedoissa.

Digileluista löytyy myös uudet sarjat ja elokuvat -palvelut.

Jatkuvat sarjat haettu 2014-10-01

Suurin pudottaja, AVA
2014-10-07 16:30
Ei tekosyitä. Kolmastoista tuotantokausi alkaa! Suurimman pudottajan tittelistä saapuu kisaamaan kymmenen uutta kilpailijaparia. Jokaisella kilpailijalla on omat tekosyynsä sille, miksi kuntoilu ja terveellisemmän elämän opettelu ei ole aiemmin onnistunut, mutta nyt he joutuvat luopumaan tekosyistään ja ryhtymään tositoimiin. Valmentajina jatkavat viime kaudelta tutut Bob Harper ja Dolvett Quince ja juontajana Alison Sweeney. Amerikkalainen realitysarja, jossa ylipainoiset kilpailijat tavoittelevat terveempiä elintapoja, hoikempaa olemusta sekä muhkeaa rahapalkintoa.

Sinkkuelämää, LIV
2014-10-08 19:55
Kausi 2. Jakso 1/18. Toinen tuotantokausi alkaa. Carrie suree suhteen päättymistä ja epäröi astua ihmissuhteiden pelikentälle. Mikä on paras tapa toipua erosta? Amerikkalainen komediasarja. (24′)

Amazing Race, MTV3
2014-10-04 21:00
Rikkinäistä puhelinta. Sarja palaa ruutuun 19. tuotantokauden jaksoin! 11 uutta joukkuetta kerääntyy lähtöviivalle valmiina kilpajuoksuun maailman ympäri, ja mukana on niin olympiaurheilijoita, Selviytyjät-voittajia kuin tavallisia tallaajiakin. Ensimmäisenä parit säntäävät Taiwanin Taipeihin, missä kinkkinen puhelin-tehtävä aiheuttaa päänvaivaa. Entä pääseekö eräs pareista edes lentokoneeseen saakka, kun passi katoaa kaiken kiireen keskellä? Amerikkalainen realitysarja, jossa kilpailijaparit matkustavat ympäri maailmaa juontaja Phil Keoghanin johdolla. 19. tuotantokausi.

Glades, MTV3
2014-10-07 23:45
Kuubalainen juttu. Toinen tuotantokausi alkaa! Karannut kukko johdattaa kahvila-asiakkaat takakujalle nuoren naisen ruumiin luo. Tutkimuksissa paljastuu, että uhri on kuubalaisen rikollispomon veljentytär. Jimin tehtäväksi jää selvittää, onko murhan takana jengien välienselvittely vai jotain aivan muuta. Callien mies on vapautumassa vankilasta, ja vaikka Jeff on asiasta ikionnellinen, Calliella itsellään on ristiriitaisemmat tunteet. Pieneen floridalaiskaupunkiin sijoittuva poliisisarja murhaosaston älykkäästä ja charmantista etsivä Longworthista, jonka kanssa on kuitenkin hankala tulla toimeen.

Disneyn esikoulu: Viidakon vauhtiviikarit, Nelonen
2014-10-09 07:00
Kausi 2. Jakso 18/21. Suskin yllätystoimitus. SARJA PALAA RUUTUUN. Suskia surettaa, koska flamingot palaavat pian ja Tirppu lähtee niiden mukaan. Niinpä Suski ei halua kertoa kenellekään, että Tirppu on oppinut lentämään. Amerikkalainen suomeksi puhuttu animaatiosarja. (23′)

Shake It Up, Nelonen
2014-10-10 08:20
Kausi 1. Jakso 14. Pulassa puolin ja toisin. SARJA PALAA RUUTUUN. Rocky ja CeCe saavat hoitaakseen osion Shake It Upin kotisivuilta. Kaikki eivät kuitenkaan pidä tyttöjen antamista neuvoista. Myös pojat päättävät ryhtyä nettisensaatioiksi, ja he keksivät yllättävän elementin omaan ohjelmaansa. Amerikkalainen komediasarja. (21′)

Miehen puolikkaat, Sub
2014-10-01 19:30
Pelottelua. Jake siirtyy yläasteelle ja saa isällisiä ohjeita Alanilta. Charlie yrittää pitää Jaken puolia, mutta hänen keskittymiskykyään häiritsee ikävä ihottuma. Sarja jatkuu 5. tuotantokauden jaksoin.

Hävyttömät, Sub
2014-10-07 01:00
Kesän sählinkiä. Uusi kausi alkaa! Kuuman kesän paahteessa Gallagherin lapset osallistuvat elannon kasaan riipimiseen. Fiona tarjoilee yökerhossa ja yrittää karkottaa Steven mielestään toisen miehen avulla. Debbie ja Carl hoitavat lapsikatrasta kesätyönään, ja Lip kunnostaa jäätelöautoa Kevinin kanssa. Ian työskentelee yhä kaupassa ja odottaa Mikeyn vapautumista vankilasta. Humalainen Frank hölmöilee jälleen kanttispubissaan, ja hävitty veto aiheuttaa murhetta koko perheelle. Karen puolestaan liittyy anonyymien seksiaddiktien tukiryhmään, ja Kev hyödyntää Ethelin puutarhurintaitoja turhankin innokkaasti. Draamakomedia rappiolla olevasta suurperheen isästä, joka aiheuttaa itselleen ja läheisilleen noloja ja koomisia tilanteita huonolla käytöksellään. Toinen tuotantokausi.

Doctor Who, YLE TV2
2014-10-03 15:25
5. kausi alkaa. Viime hetkellä. Tohtori on regeneroitunut. Ennen kuin hän ehtii tutustua uuteen minäänsä, hän rientää jo pelastamaan pikkutyttöä pulasta. Uusi Tohtori tuntuu olevan myöhästelevää tyyppiä. (U) HD

Kellarin kunkku, TV5
2014-10-01 18:00
Uusi kausi alkaa. Doug saa tehtäväksi sijoittaa veronpalautusrahat järkevään kohteeseen, joten hän ostaa… jäätelöauton. Carrie löytää onnen feikkiperheen äitinä esittelemässään mallikodissa. (The King of Queens, komediasarja, 9. kausi, USA, 2006)

Pomo keittiössä, TV5
2014-10-02 13:30
Uusi kausi alkaa. Buddy on käynyt maatilatorilla hakemassa kaikista tuoreimmat raaka-aineet. Keittiössä syntyy kasvislasagnea, siloendiivi-pähkinä-makkarapaistosta, kukkakaali-tomaattipastaa sekä jäätelöä marjakastikkeella. 2. kauden jaksot alkavat. (Kitchen Boss, lifestyle, 2. kausi, USA, 2012)

Monk, TV5
2014-10-05 16:00
Sarja jatkuu! Kaupungissa riehuu sarjamurhaaja, joka tappaa uhrinsa kuudella eri tavalla. Monk huomaa olevansa ajastaan jäljessä, kun tapausta ryhtyy tutkimaan tiukkapipoinen ja tekninen FBI-tiimi. (Monk, komediallinen rikossarja, 5. kausi, USA, 2006)

Tavallista elämää, TV5
2014-10-06 19:00
UUSI KAUSI ALKAA! Tavallista elämää paljastaa toisella tuotantokaudellaan, millaista on Juhani ”Tami” Tammisen, Sara Siepin, Sedu Koskisen ja Janni Hussin elämä julkkiskuoren takana. Intiimein ja koskettavin osa ohjelman materiaalista on jälleen päähenkilöiden itsensä kuvaamaa. Uusi kausi alkaa esittelyjaksolla. (Tavallista elämää, kotimainen tosi-tv, 2. kausi, 2014)

Kellarin kunkku, TV5
2014-10-09 18:30
Uusi kausi alkaa. 5. kauden avausjaksossa Carrie tekee töitä väliaikaisesti yövuorossa, jolloin Doug turvautuu Arthurin seuraan ja alkaa hiljalleen lämmetä hänelle. (The King of Queens, komediasarja, 5. kausi, USA, 2002)

Jatkuvat sarjat on haettu seuraavilta kanavilta:
AVA, FOX, JIM, LIV, MTV3, Nelonen, Sub, YLE Fem, YLE TV1, YLE TV2, YLE Teema, Kutonen, TV5

  • Seuraa Digileluja

    Facebook Twitter RSS Google+