Jatkuvat sarjat

Tältä sivulta löytyy tauolta palaavat jatkuvat sarjat, jotka on etsitty kanavien 1-2 viikon päähän ulottuvista ohjelmatiedoista. Palvelu sisältää jatkuvat sarjat, kunhan sarjan jatkumisesta on maininta ohjelmatiedoissa.

Digileluista löytyy myös uudet sarjat ja elokuvat -palvelut.

Jatkuvat sarjat haettu 2014-11-23

Hansin matkassa, MTV3
2014-11-26 20:05
Jakso 2. Kalle Palander. Suomen herkullisin sarja jatkuu uusilla jaksoilla. Huippukokki Hans Välimäen ensimmäinen matka suuntautuu Suomenlahden yli Viroon kartanonherra Kalle Palanderin vieraaksi. Aluksi herkutellaan Tallinnassa, josta lasketellaan vauhdilla Ontikan Kartanoon nauttimaan saslik-vartaita, vihannescouscousia ja Brita-kakkua. Myös sinut on kutsuttu!

Disney esittää: Kim Possible, Nelonen
2014-11-25 07:25
Kausi 3. Jakso 25. Moottoriongelmia. SARJA PALAA RUUTUUN. Traagi joutuu huolehtimaan serkustaan Moottori-Edistä, jonka kanssa hän alkaa kehittää superautoa. Kim on tylsistynyt hengaillessaan Felixin ja Ronin kanssa, mutta asiat muuttuvat hurjiksi, kun Traagi ja Moottori-Ed varastavat Felixin pyörätuolin. Amerikkalainen suomeksi puhuttu animaatiosarja. (21′)

Waverly Placen velhot, Nelonen
2014-11-27 08:20
Kausi 4. Jakso 3/18. Taikuus maan perii. SARJA PALAA RUUTUUN. Russon perheessä pohditaan rehellisyyden tärkeyttä. Alex opettelee kertomaan totuuden ajotunnilla, ja Justin taas yrittää peitellä totuutta perheen velhokaavun kohtaloon liittyen. Amerikkalainen komediasarja. (21′)

Eläinten ABC, Nelonen
2014-11-28 08:50
Kausi 1. Jakso 1/26. Nopeat ja kookkaat. SARJA PALAA RUUTUUN. Gepardi on maailman nopein eläin, mutta mikä tekee siitä niin ylivoimaisen? Jättimäisten sinivalaiden ruokailutottumusten lisäksi selviää muun muassa se, miten kotka voi nähdä saaliinsa kymmenien metrien korkeudesta. Amerikkalainen dokumenttisarja. (21′)

Maailman vaarallisimmat tiet, Nelonen
2014-12-02 02:30
Kausi 2. Jakso 1/13. Kuoleman tie. SARJA PALAA RUUTUUN. Kuusi amerikkalaista rekkakuskia matkustaa Boliviaan testaamaan taitojaan Andien vaarallisilla vuoristoteillä. Kuoleman tienä tunnettu vuoristotie saa jopa Himalajan karaisemat kuskit vapisemaan kauhusta. Vauhti on hiljainen, mutta vaarallisia tilanteita piisaa siitä huolimatta. Amerikkalainen sarja. (42′)

Lemmen viemää, Sub
2014-11-25 17:00
Kahden naisen lumoissa. Yhdeksäs tuotantokausi alkaa! Pauline ja Leonard huvittelevat kieriskelemällä mutaisella nurmella. Heidän suhteensa osoittaa lämpenemisen merkkejä, mutta Patrizia ujuttautuu takaisin Leonardin lakanoihin. Bichlheimin pormestari Werner keksii, miten hän voi kiristää itselleen toimiston hotellista kohtuullisilla ehdoilla. Hildegard ei huomaa, että Eberhard on häneen korviaan myöten rakastunut. Michael ja Natascha nuolevat haavojaan Marlenen ja Konstantin jätettyä Fürstenhofin lopullisesti. Elämä kuitenkin jatkuu edelleen. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.

Myytinmurtajat, Sub
2014-11-28 14:55
Minimyyttejä. Sarja jatkuu kauden 2010 jaksoilla! Myytinmurtajat testaavat kuutta eri minimyyttiä. Jamie ja Adam selvittävät mm. voiko tulitikun sytyttää ampumalla tai voiko sormet todella upottaa sulaan lyijyyn vahingoittamatta niitä. Tiimi yrittää valmistaa kynttilän korvavahasta sekä Star Trekin klassikkojakson bambusingon. Viihteellinen tiedesarja myyteistä ja legendoista.

Ensisilmäyksellä, Sub
2014-11-28 19:05
Villit kortit. Huippusuositun komediasarjan 9. ja viimeinen tuotantokausi alkaa! Matkalla Barneyn ja Robinin häihin ilmenee mutka jos toinenkin. Tedin suunnitelmat ajavat Lilyn raivon partaalle, Marshall kamppailee äitinsä tietokonetaitojen kanssa ja kaiken kukkuraksi hääpari löytää kutsuvieraiden joukosta yhteisen sukulaisen… Lisäksi päästään viimein tutustumaan Tedin tulevien lasten äitiin.

Glee, Sub
2014-11-30 16:00
Uusi Rachel. Rachel aloittelee opintojaan New Yorkin teatteriakatemia NYADAssa. New Yorkissa Ohion tähti on vain yksi massasta. Onneksi koulussa voi tavata myös mukavia hengenheimolaisia. McKinleyn High Schoolissa puolestaan käy kova kuhina: kuka nousee Rachelin tilalle kuoron ykkössolistiksi? Blaine, Tina ja Brittany saavat uudesta tulokkaasta kovan kilpailijan, ja uuden Rachelin paikka päätetään selvittää kilpalaulamalla. Amerikkalainen musiikkikomediasarja. – 4. tuotantokausi alkaa.

10 kirjaa lapsuudesta, YLE Teema
2014-12-01 20:30
Sarja jatkuu rakastettavan filosofisella A. A. Milnen teoksella Nalle Puh, jota mutustelevat tutkija Leena-Maija Rossi sekä ohjaaja ja dramaturgi Juha Lehtola. (U)

Kytät tositoimissa, Kutonen
2014-11-24 22:30
UUSI KAUSI ALKAA! Dokumentaarisessa sarjassa seurataan amerikkalaispoliisien työtä, joka on täynnä vauhtia ja vaarallisia tilanteita. Jaksot sisältävät mm. aitoja takaa-ajo- ja pidätystilanteita, jotka on kuvattu kojelaudalle sijoitetulla kameralla. 5. kauden avausjaksossa poliisikameraan tallentuu mm. kiihkeä takaa-ajo sateisilla kaduilla, junan alle rusentuva auto ja huviajelulle lähtenyt 9-vuotias. (Cops Uncut, tosi-tv, 5. kausi, Iso-Britannia)

NCIS Rikostutkijat, Kutonen
2014-11-28 21:00
Sarja jatkuu 3. kauden jaksoilla. Tappakaa Ari, osa 1/2. NCIS Rikostutkijat kertoo virastosta, joka tutkii Yhdysvaltain laivastossa ja merijalkaväessä tapahtuneita rikoksia. Tapahtumien keskipisteessä on nelihenkinen vasteryhmä, jota rikoksien selvittämisessä tukevat rikostekniset tutkijat ja oikeuslääkärit. (Navy NCIS, draamasarja, 3. kausi, USA, 2005)

Suhdekoukerot, TV5
2014-11-25 15:55
Uusi kausi alkaa. Russell pitää tanssimista neitimäisenä, mutta paljastuu itse intohimoiseksi musikaalifaniksi. Audrey ja Jeff huomaavat tarvitsevansa taukoa yhteisistä harrastuksista. (Rules of Engagement, komedia, 3. kausi, USA, 2009)

Paritellen, TV5
2014-11-28 03:50
Uusi kausi alkaa. Kaksijalkainen mies. Jeffrey tapaa junassa unelmiensa naisen ja pääsee jopa keskustelukontaktiin tämän kanssa. Paniikissa lipsautetun valkoisen valheen takia Jeffrey huomaa kuitenkin pian, että hänellä on yksi jalka liikaa. (Coupling, komedia, 2. kausi, Iso-Britannia, 2001)

Kaikki rakastavat Raymondia, TV5
2014-11-28 16:25
Uusi kausi alkaa. Evakossa. Raymondin ja Debran talosta löytyy termiittejä ja he joutuvat muuttamaan väliaikaisesti Raymondin vanhempien luokse. Yhteiselo ei luonnollisestikaan suju ongelmitta, ja pian kaikkien hermot ovatkin jo riekaleina. (Everybody Loves Raymond, komedia, 3. kausi, USA, 1998)

Kellarin kunkku, TV5
2014-11-28 18:00
Uusi kausi alkaa. Kuultuaan uudesta jumpasta Doug yrittää vaivihkaa maanitella Carrien aloittamaan tankotanssin saadakseen itse yksityisnäytöksiä. Alkukankeudenkaan jälkeen Carrie ei kuitenkaan hallitse tanssin saloja, mutta Doug ei rohkene loukata vaimon tunteita. Arthur on huolissaan Carrien uudesta harrastuksesta. (The King of Queens, komediasarja, 8. kausi, USA, 2005)

Pakkolunastajat, TV5
2014-11-29 04:10
UUSI KAUSI ALKAA! Jenkkisarja vie katsojat Kaliforniaan, jossa ammattilaiset hoitavat autojen, veneiden, moottoripyörien ja jopa lentokoneiden takaisinottoja, jos omistajat eivät ole hoitaneet kulkupeliensä maksuja. Näiltä erikoisalan ammattilaisilta on turha kerjätä armoa eikä huuto ja itku auta asiaa. Tapaamme kovapintaiset Loun, Sonian, Mattin, Froyn ja Lyndahin vauhdikkaassa työssään San Fernando Valleyssä. 5. kauden avausjaksossa Froy pidätetään puuttuvien paperitöiden takia ryhmän takavarikoidessa pienlentokonetta. Sonia joutuu käsirysyyn tankotanssiryhmän ja neljän hämäräheikin kanssa. (Operation Repo, tosi-tv-sarja, 5. kausi, USA, 2010)

Jatkuvat sarjat on haettu seuraavilta kanavilta:
AVA, FOX, JIM, LIV, MTV3, Nelonen, Sub, YLE Fem, YLE TV1, YLE TV2, YLE Teema, Kutonen, TV5

  • Seuraa Digileluja

    Facebook Twitter RSS Google+