Jatkuvat sarjat

Tältä sivulta löytyy tauolta palaavat jatkuvat sarjat, jotka on etsitty kanavien 1-2 viikon päähän ulottuvista ohjelmatiedoista. Palvelu sisältää jatkuvat sarjat, kunhan sarjan jatkumisesta on maininta ohjelmatiedoissa.

Digileluista löytyy myös uudet sarjat ja elokuvat -palvelut.

Jatkuvat sarjat haettu 2014-08-30

Grand Designs – unelma-asunnot, AVA
2014-08-30 14:00
Metsäpirtti liekitetystä laudasta. Lontoon kiirettä Wightsaarelle paennut perhe alkaa laajentaa tylsää mutta rakasta pikkutaloaan. Arkkitehti Lincoln Miles ja taiteilija Lisa Traxler tahtovat metsän keskelle ympäristöönsä sulautuvan kokonaisuuden. Parasta lopputulosta haetaan liekittämällä verhoilulautoja ja valelemalla seiniä jogurtilla ja lannalla. Tiukka budjetti ja aikataulu eivät salli virheitä, joten lopputulosta odotetaan hyvin hermostuneesti. Talkback Thamesin tuottamassa brittiläisessä sisustus- ja remonttiohjelmassa tutustutaan sisustussuunnittelija Kevin McCloudin johdolla kunnianhimoisiin taloprojekteihin, joista sukeutuu todellisia unelma-asuntoja. 8. kausi alkaa.

Suurin pudottaja, AVA
2014-09-01 16:30
Aloitus autiomaassa. 12. tuotantokausi alkaa! Amerikkalainen realitysarja, jossa ylipainoiset kilpailijat tavoittelevat terveempiä elintapoja, hoikempaa olemusta sekä muhkeaa rahapalkintoa. Kausi käynnistyy tällä kertaa Kalifornian kuumassa autiomaassa, jossa 15 kilpailijaa tapaavat ensi kertaa valmentajansa: sarjassa alusta asti mukana olleen Bob Harperin, tennislegenda Anna Kournikovan ja piinkovan treenaajan Dolvett Quincen. Kolmeen joukkueeseen jaetut kilpailijat joutuvat heti suorittamaan ensimmäisen haasteensa. Juontajana nähdään jälleen Alison Sweeney.

Beverly Hillsin täydelliset naiset, AVA
2014-09-02 22:30
Tarjoilija menneisyydestä. Beverly Hillsissä riittää taas sutinaa ja sähinää, kun neljäs tuotantokausi alkaa. Kokoonpanoon liittyy kaksi uutta kaunotarta Carlton ja Joyce. Sairaudestaan toipuva Yolanda iloitsee tyttärensä mallimenestyksestä. Itse ansaittu raha antaa varmuutta Brandille, joka löytää uuden kodin. Lisa treenaa Tanssii tähtien kanssa -ohjelmaa varten, ja Kim keskittyy koiran kasvatukseen. Yrittäjänä aloittanut Kyle pitää paikalliselle kauppakamarille juhlat, joissa kaikki tapaavat taas pitkästä aikaa. Peli alkakoon. Amerikkalainen tosi-tv-sarja.

Vuorien sankarit, JIM
2014-08-31 22:00
Erämaan kutsu. Sarja jatkuu. Uudet 2. tuotantokauden jaksot. Sarja seuraa Amerikan takamailla asuvien miesten elämää. Karuilta vuoristoseuduilta löytyy yhä sankareita, jotka kalastavat, metsästävät ja kasvattavat karjaa selviytyäkseen ja elättääkseen perheensä karuissa erämaaolosuhteissa. Amerikkalainen sarja. (42′)

Scandal: Erikoisjakso, LIV
2014-08-31 20:00
Salaisuudet paljastuvat. SARJA PALAA RUUTUUN. Kello 20 nähdään erikoisjakso, jossa kerrataan sarjan aiempia tapahtumia, ja uudet jaksot alkavat kello 21. Erikoisjakso, jossa kerrataan ensimmäisen ja toisen kauden tärkeimpiä juonenkäänteitä Olivian ja hänen tiiminsä osalta. Amerikkalainen draamasarja. 3. tuotantokausi. (40′)

Scandal, LIV
2014-08-31 21:00
Ongelma ratkaistu. UUDET JAKSOT ALKAVAT. Kolmas tuotantokausi alkaa. Olivia joutuu mediamylläkän keskelle, kun joku kertoo medialle, että hän on presidentti Grantin rakastaja. Olivian isä ja Cyrus tarjoavat kumpikin apuaan, mutta voiko hän luottaa keneenkään? Presidentti ehdottaa omaa ratkaisuaan, mikä ei miellytä Mellieä. Amerikkalainen draamasarja. (41′)

Sinkkulaiva, LIV
2014-09-01 20:30
Uusi kausi alkaa! Sinkkulaiva on deittireality, jossa sadat sinkut kohtaavat toisensa Itämeren aalloilla. Jokaisessa jaksossa seurataan yhtä mukaan ilmoittautunutta sinkkua koko laivaristeilyn ajan. Sinkkulaivan uuden kauden aloittaa logistiikka-alan opiskelija Mira, joka ei tykkää kerjäläisistä eikä oikein ulkomaalaisistakaan, paitsi jos kyseessä ovat amerikanraudat. Mira etsii kumppania täysin tosissaan, mutta leikitellen. Kotimainen realitysarja. 2. tuotantokausi. (21′)

Grand Designs – unelma-asunnot, MTV3
2014-09-07 10:20
Elokuvan taikaa. Rakennusohjelman 11. tuotantokausi alkaa! Vanhan elokuvateatterin muuttaminen kodiksi on vaikeaa jo itsessään, mutta miten onnistuu 1920-luvun julkisivun ja betonisisuksen yhdistäminen?

Suomen kaunein koti, MTV3
2014-09-08 20:05
Jakso 1. Aikakautensa ylpeydet. . Suosikkisarjan toinen kausi alkaa! Sisustustoimittaja Hanna Sumarin kanssa kauniita koteja kiertävät arkkitehti Aleksi Niemeläinen ja sisustussuunnittelija Milla Alftan. Avausjakson kodit ovat rakkaudella remontoituja, uljaita omakotitaloja kolmelta eri vuosikymmeneltä.

Olipa kerran, Nelonen
2014-08-30 19:00
Uskon voima. SARJA PALAA RUUTUUN. Kolmas tuotantokausi sekä amerikkalais- että suomalaiskatsojat hurmanneesta Disneyn draamasarjasta, jossa satujen ja arkimaailmamme rinnakkaiset todellisuudet limittyvät Storybrooken pikkukaupungissa. Päärooleissa nähdään Ginnifer Goodwin (Walk the Line, A Single Man, Big Love), Jennifer Morrison (Star Trek, House), Lana Parrilla (24, Swingtown), Josh Dallas (Thor), Emilie de Ravin (Lost, Remember Me, Hulluna Saraan), Jared Gilmore (Mad Men) ja Robert Carlyle (Housut pois, Kun maailma ei riitä, Seitsemännen portaan enkeli). Kauden avausjaksossa Henry ja sieppaajat saapuvat Mikä-Mikä-Maahan, mutta vastaanotto yllättää heidät. Pelastusjoukotkin ovat jo matkalla, mutta onko heistä sittenkään yhteistyöhön? Neal herää Lumotussa metsässä ja joutuu turvautumaan vihaamaansa asiaan. Amerikkalainen draamasarja. (41′)

Kodikkaasti vuokralla, Nelonen
2014-09-02 13:20
Bilekämppä. SARJA PALAA RUUTUUN. Amanda on kyllästynyt asumaan äitinsä nurkissa ja käyttämään työmatkoihinsa neljä tuntia päivässä. Hän haluaa muuttaa kaupungin sykkeeseen, mahdollisimman lähelle keskustan trendibaareja. Amerikkalainen lifestylesarja. 5. tuotantokausi.

Tanssin superäidit, Nelonen
2014-09-03 15:50
Taistelu alkakoon. SARJA PALAA RUUTUUN. Abby joutuu kohtaamaan New Jerseyn -tempauksensa seuraukset. Maddiekaan ei ole täysin toipunut koreografian unohtamisesta, mutta kestääkö Chloe johtajan paineet? Se selviää, kun tanssijat matkustavat Los Angelesiin Nexstar-kilpailuun. Amerikkalainen realitysarja. 3. tuotantokausi. (40′)

Lego Legends of Chima, Nelonen
2014-09-06 08:05
SARJA PALAA RUUTUUN. Chiman valtakunta oli kerran koskematon luonnonparatiisi, mutta nyt siitä on tullut kahdeksan eläinheimon taistelutanner. Parhaista ystävistä on tullut vihollisia. Eläimet taistelevat Chiksi kutsutun luonnonvaran hallinnasta. Se on voimakkas elementti, joka on sekä elämän että mahdollisen tuhon lähde. Vain harvat urheat Chiman sankarit ymmärtävät Chin todellisen luonteen, ja sen väärinkäytöstä koituvan mahdollisen Chiman kaatumisen. Heidän ja heidän tuhoamiseensa pyrkivien tarinat tunnetaan nimellä Chiman legendat. 1. tuotantokausi. (21′)

Merlin, Sub
2014-09-07 14:00
Kuninkaan kyyneleet, osa 1/2. Morgana palaa Camelotiin oltuaan kateissa yli vuoden. Muistaako Morgana, kuinka Merlin yritti myrkyttää hänet estääkseen Morgausen aikeet? Oudot näyt ajavat Utherin hulluuden partaalle, mikä jättää kuningaskunnan alttiiiksi hyökkäyksille. Kolmas tuotantokausi alkaa. Päärooleissa jatkavat Colin Morgan, Bradley James, Anthony Head, Richard Wilson, Katie McGrath, Angel Coulby ja John Hurt. Vierailijoina nähdään Cenredin roolissa Tom Ellis (Ristirouvat, Eastenders) ja Morgausen roolissa Emilia Fox (Pianisti, Sabina Siepreinin tarina, Hiljainen todistaja). Nuoren Merlinin ja prinssi Arthurin kasvutarina, joka kertoo heidän taistelustaan tarumaisia vihollisia ja voimia vastaan. Brittiläinen fantasiasarja. Tuotanto: Shine Television ja BBC Wales.

Face, Sub
2014-09-07 15:00
Tyttöjen ilta. Sarja palaa ruutuun toisen kauden jaksoin! Tunnettu valokuvaaja Nigel Barker etsii jälleen uutta kasvoa suositulle brändille. Valmentajina toimivat edelliseltä kaudelta tuttu maailmankuulu Naomi Campbell, uimapukumallina tunnettu Anne V. sekä palkittu Lydia Hearst. 12 toiveikasta tyttöä aloittaa kisan kiitämällä lavalla pelkät alusvaatteet peittonaan, minkä jälkeen mentoreiden välillä syttyy kuuma kiista siitä, kuka koppaa upeimmat lahjakkuudet joukkueeseensa. Valitut tiimit joutuvat heti koetukselle, kun tehtävänä on kuvata tyttöjen ilta yhdellä poseerauksella. Amerikkalainen mallikilpailu, jossa Huippumalli haussa -sarjasta tuttu juontaja Nigel Barker ja kolme tunnettua huippumallia etsivät uutta kasvoa mallimaailman tähtitaivaalle. 2. tuotantokausi.

Valehtelevat viettelijät, Sub
2014-09-07 17:00
Eilistä ei ollutkaan. Kolmas kausi alkaa. Raskaan kesän jälkeen koulu on jälleen alkamassa. A eli Mona on mielisairaalassa, ja tytöt uskovat vaikeuksien olevan taaksejäänyttä elämää. Kosteiden illanistujaisten jälkeen alkaa kuitenkin taas tapahtua. A:ta ei noin vain hiljennetä. Amerikkalainen draamasarja.

Pakkolunastajat, TV5
2014-08-30 02:10
Sarjan 4. kausi alkaa uusintana. Takavarikoijat löytävät varaston, joka on täynnä maksamattomia autoja. Matt ja Sonia joutuvat rodeoratsastajien huijaamiksi. Sonia ja Froy kohtaavat autovarasjengin, joka vie mukanaan takavarikoijien kuormurin. (Operation Repo, tosi-tv-sarja, 4. kausi, USA, 2010)

Kellarin kunkku, TV5
2014-09-01 08:35
Sarja jatkuu 7. kauden jaksoin. Tyrittyään ruhtinaallisesti Dougin on hankittava lisäpisteitä aviomiehenä ja tarjottava Carrielle kunnon hemmottelua, jotta vaimo päästäisi hänet poikien kanssa Las Vegasiin. Tuskallisen kylpyläviikonlopun jälkeen on kuitenkin oltava varovainen, etteivät pisteet hupene yhdessä vilauksessa. (The King of Queens, komediasarja, 7. kausi, USA, 2004)

Jatkuvat sarjat on haettu seuraavilta kanavilta:
AVA, FOX, JIM, LIV, MTV3, Nelonen, Sub, YLE Fem, YLE TV1, YLE TV2, YLE Teema, Kutonen, TV5

  • Seuraa Digileluja

    Facebook Twitter RSS Google+