Jatkuvat sarjat

Tältä sivulta löytyy tauolta palaavat jatkuvat sarjat, jotka on etsitty kanavien 1-2 viikon päähän ulottuvista ohjelmatiedoista. Palvelu sisältää jatkuvat sarjat, kunhan sarjan jatkumisesta on maininta ohjelmatiedoissa.

Digileluista löytyy myös uudet sarjat ja elokuvat -palvelut.

Jatkuvat sarjat haettu 2014-11-28

Moderni perhe, AVA
2014-12-06 22:35
Suuria uutisia. Arvaamatta lainkaan vaimonsa suurta uutista Jay ilmoittaa tahtovansa viettää syntymäpäivänsä rauhallisesti ilman yllätyksiä. Syntymäpäiväsankarin toivetta ei vain taida kukaan kuunnella. Hermostunut Gloria paljastaa salaisuuteensa ensin Mannylle ja Clairelle. Kokemuksen pohjalta Claire pelkää Jayn reaktiota, ja hän yrittää antaa isälleen ennakkovaroituksen uutisesta. Cameron ja Mitchell yrittävät toipua pettymyksestä epäonnistuneen adoptioyrityksen jälkeen. Palkittu amerikkalainen, mockumentary-tyyliin kuvattu komediasarja. Neljäs tuotantokausi alkaa!

Eläinten ABC, Nelonen
2014-11-28 08:50
Kausi 1. Jakso 1/26. Nopeat ja kookkaat. SARJA PALAA RUUTUUN. Gepardi on maailman nopein eläin, mutta mikä tekee siitä niin ylivoimaisen? Jättimäisten sinivalaiden ruokailutottumusten lisäksi selviää muun muassa se, miten kotka voi nähdä saaliinsa kymmenien metrien korkeudesta. Amerikkalainen dokumenttisarja. (21′)

Maailman vaarallisimmat tiet, Nelonen
2014-12-02 02:30
Kausi 2. Jakso 1/13. Kuoleman tie. SARJA PALAA RUUTUUN. Kuusi amerikkalaista rekkakuskia matkustaa Boliviaan testaamaan taitojaan Andien vaarallisilla vuoristoteillä. Kuoleman tienä tunnettu vuoristotie saa jopa Himalajan karaisemat kuskit vapisemaan kauhusta. Vauhti on hiljainen, mutta vaarallisia tilanteita piisaa siitä huolimatta. Amerikkalainen sarja. (42′)

Castle, Nelonen
2014-12-03 23:00
Kausi 4. Jakso 1/23. Uuteen nousuun. Neljäs tuotantokausi alkaa. Beckett palaa työpaikalleen kolmen kuukauden toipumisjakson jälkeen. Hän jatkaa itsepintaisesti ampujansa etsimistä, vaikka Montgomeryn seuraaja on lakkauttanut tutkinnan. Amerikkalainen etsiväsarja. (41′)

Disneyn esikoulu: Jake ja Mikä-Mikä-Maan merirosvot, Nelonen
2014-12-05 07:00
Kausi 1. Jakso 1/2. Piilopaikka piiloon! / Näkinkenkäjahti. SARJA PALAA RUUTUUN. Jake, Liisi ja Lassi suojelevat piilopaikkaansa Kapteeni Koukulta ja Simolta. Liisi löytää kauniin näkinkengän rannalta, ja Kapteeni Koukku päättää voihkia sen omaan kokoelmaansa. Amerikkalainen suomeksi puhuttu animaatiosarja. (23′)

90210, Nelonen
2014-12-06 15:30
Kausi 4. Jakso 24/24. Häät. SARJA JÄÄ TAUOLLE. Viides tuotantokausi alkaa ensi vuoden puolella Hero-kanavalla. Madisonin ja Maxin hääpäivä koittaa, ja Naomi tekee kaikkensa selvittääkseen, rakastaako Max yhä häntä. Silver ei osaa päättää Liamin ja Navidin välillä. Ivy tekee yllättävän ratkaisun voidakseen olla Diegon kanssa. Amerikkalainen draamasarja. (40′)

Myytinmurtajat, Sub
2014-11-28 14:55
Minimyyttejä. Sarja jatkuu kauden 2010 jaksoilla! Myytinmurtajat testaavat kuutta eri minimyyttiä. Jamie ja Adam selvittävät mm. voiko tulitikun sytyttää ampumalla tai voiko sormet todella upottaa sulaan lyijyyn vahingoittamatta niitä. Tiimi yrittää valmistaa kynttilän korvavahasta sekä Star Trekin klassikkojakson bambusingon. Viihteellinen tiedesarja myyteistä ja legendoista.

Ensisilmäyksellä, Sub
2014-11-28 19:05
Villit kortit. Huippusuositun komediasarjan 9. ja viimeinen tuotantokausi alkaa! Matkalla Barneyn ja Robinin häihin ilmenee mutka jos toinenkin. Tedin suunnitelmat ajavat Lilyn raivon partaalle, Marshall kamppailee äitinsä tietokonetaitojen kanssa ja kaiken kukkuraksi hääpari löytää kutsuvieraiden joukosta yhteisen sukulaisen… Lisäksi päästään viimein tutustumaan Tedin tulevien lasten äitiin.

Glee, Sub
2014-11-30 16:00
Uusi Rachel. Rachel aloittelee opintojaan New Yorkin teatteriakatemia NYADAssa. New Yorkissa Ohion tähti on vain yksi massasta. Onneksi koulussa voi tavata myös mukavia hengenheimolaisia. McKinleyn High Schoolissa puolestaan käy kova kuhina: kuka nousee Rachelin tilalle kuoron ykkössolistiksi? Blaine, Tina ja Brittany saavat uudesta tulokkaasta kovan kilpailijan, ja uuden Rachelin paikka päätetään selvittää kilpalaulamalla. Amerikkalainen musiikkikomediasarja. – 4. tuotantokausi alkaa.

Miehen puolikkaat, Sub
2014-12-04 19:30
Tunteiden tuskaa. Seitsemäs tuotantokausi alkaa. Charlie tuskailee tunteidensa kanssa törmättyään ex-kihlattuunsa Miaan, joka yrittää luoda laulu-uraa. Melissa viettää yhä enemmän aikaa Alanin luona. Jaksossa vierailee Eddie Van Halen. Amerikkalainen komediasarja.

10 kirjaa lapsuudesta, YLE Teema
2014-12-01 20:30
Sarja jatkuu rakastettavan filosofisella A. A. Milnen teoksella Nalle Puh, jota mutustelevat tutkija Leena-Maija Rossi sekä ohjaaja ja dramaturgi Juha Lehtola. (U)

NCIS Rikostutkijat, Kutonen
2014-11-28 21:00
Sarja jatkuu 3. kauden jaksoilla. Tappakaa Ari, osa 1/2. NCIS Rikostutkijat kertoo virastosta, joka tutkii Yhdysvaltain laivastossa ja merijalkaväessä tapahtuneita rikoksia. Tapahtumien keskipisteessä on nelihenkinen vasteryhmä, jota rikoksien selvittämisessä tukevat rikostekniset tutkijat ja oikeuslääkärit. (Navy NCIS, draamasarja, 3. kausi, USA, 2005)

Paritellen, TV5
2014-11-28 03:50
Uusi kausi alkaa. Kaksijalkainen mies. Jeffrey tapaa junassa unelmiensa naisen ja pääsee jopa keskustelukontaktiin tämän kanssa. Paniikissa lipsautetun valkoisen valheen takia Jeffrey huomaa kuitenkin pian, että hänellä on yksi jalka liikaa. (Coupling, komedia, 2. kausi, Iso-Britannia, 2001)

Kaikki rakastavat Raymondia, TV5
2014-11-28 16:25
Uusi kausi alkaa. Evakossa. Raymondin ja Debran talosta löytyy termiittejä ja he joutuvat muuttamaan väliaikaisesti Raymondin vanhempien luokse. Yhteiselo ei luonnollisestikaan suju ongelmitta, ja pian kaikkien hermot ovatkin jo riekaleina. (Everybody Loves Raymond, komedia, 3. kausi, USA, 1998)

Kellarin kunkku, TV5
2014-11-28 18:00
Uusi kausi alkaa. Kuultuaan uudesta jumpasta Doug yrittää vaivihkaa maanitella Carrien aloittamaan tankotanssin saadakseen itse yksityisnäytöksiä. Alkukankeudenkaan jälkeen Carrie ei kuitenkaan hallitse tanssin saloja, mutta Doug ei rohkene loukata vaimon tunteita. Arthur on huolissaan Carrien uudesta harrastuksesta. (The King of Queens, komediasarja, 8. kausi, USA, 2005)

Pakkolunastajat, TV5
2014-11-29 04:10
UUSI KAUSI ALKAA! Jenkkisarja vie katsojat Kaliforniaan, jossa ammattilaiset hoitavat autojen, veneiden, moottoripyörien ja jopa lentokoneiden takaisinottoja, jos omistajat eivät ole hoitaneet kulkupeliensä maksuja. Näiltä erikoisalan ammattilaisilta on turha kerjätä armoa eikä huuto ja itku auta asiaa. Tapaamme kovapintaiset Loun, Sonian, Mattin, Froyn ja Lyndahin vauhdikkaassa työssään San Fernando Valleyssä. 5. kauden avausjaksossa Froy pidätetään puuttuvien paperitöiden takia ryhmän takavarikoidessa pienlentokonetta. Sonia joutuu käsirysyyn tankotanssiryhmän ja neljän hämäräheikin kanssa. (Operation Repo, tosi-tv-sarja, 5. kausi, USA, 2010)

Jatkuvat sarjat on haettu seuraavilta kanavilta:
AVA, FOX, JIM, LIV, MTV3, Nelonen, Sub, YLE Fem, YLE TV1, YLE TV2, YLE Teema, Kutonen, TV5

  • Seuraa Digileluja

    Facebook Twitter RSS Google+