Jatkuvat sarjat

Tältä sivulta löytyy tauolta palaavat jatkuvat sarjat, jotka on etsitty kanavien 1-2 viikon päähän ulottuvista ohjelmatiedoista. Palvelu sisältää jatkuvat sarjat, kunhan sarjan jatkumisesta on maininta ohjelmatiedoissa.

Digileluista löytyy myös uudet sarjat ja elokuvat -palvelut.

Jatkuvat sarjat haettu 2014-09-02

Suurin pudottaja, AVA
2014-09-02 10:00
Aloitus autiomaassa. 12. tuotantokausi alkaa! Amerikkalainen realitysarja, jossa ylipainoiset kilpailijat tavoittelevat terveempiä elintapoja, hoikempaa olemusta sekä muhkeaa rahapalkintoa. Kausi käynnistyy tällä kertaa Kalifornian kuumassa autiomaassa, jossa 15 kilpailijaa tapaavat ensi kertaa valmentajansa: sarjassa alusta asti mukana olleen Bob Harperin, tennislegenda Anna Kournikovan ja piinkovan treenaajan Dolvett Quincen. Kolmeen joukkueeseen jaetut kilpailijat joutuvat heti suorittamaan ensimmäisen haasteensa. Juontajana nähdään jälleen Alison Sweeney.

Beverly Hillsin täydelliset naiset, AVA
2014-09-02 22:30
Tarjoilija menneisyydestä. Beverly Hillsissä riittää taas sutinaa ja sähinää, kun neljäs tuotantokausi alkaa. Kokoonpanoon liittyy kaksi uutta kaunotarta Carlton ja Joyce. Sairaudestaan toipuva Yolanda iloitsee tyttärensä mallimenestyksestä. Itse ansaittu raha antaa varmuutta Brandille, joka löytää uuden kodin. Lisa treenaa Tanssii tähtien kanssa -ohjelmaa varten, ja Kim keskittyy koiran kasvatukseen. Yrittäjänä aloittanut Kyle pitää paikalliselle kauppakamarille juhlat, joissa kaikki tapaavat taas pitkästä aikaa. Peli alkakoon. Amerikkalainen tosi-tv-sarja.

Unelmien poikamiestyttö, LIV
2014-09-11 21:00
Uusi mahdollisuus 701. Uusi kausi alkaa! Omaa unelmiensa prinssiä pääsee etsimään Unelmien poikamiehen edelliseltä kaudelta tuttu Ashley. Tänään hän tapaa 25 uutta sulhaskandidaattia. Joidenkin kanssa yhteinen sävel tuntuu löytyvän heti, mutta draamaltakaan ei vältytä, kun miehet kilpailevat Ashleyn huomiosta. Ketkä joutuvat kotiin heti ensimmäisenä iltana? Amerikkalainen sarja. 7. tuotantokausi. (84′)

Grand Designs – unelma-asunnot, MTV3
2014-09-07 10:20
Elokuvan taikaa. Rakennusohjelman 11. tuotantokausi alkaa! Vanhan elokuvateatterin muuttaminen kodiksi on vaikeaa jo itsessään, mutta miten onnistuu 1920-luvun julkisivun ja betonisisuksen yhdistäminen?

Suomen kaunein koti, MTV3
2014-09-08 20:05
Jakso 1. Aikakautensa ylpeydet. . Suosikkisarjan toinen kausi alkaa! Sisustustoimittaja Hanna Sumarin kanssa kauniita koteja kiertävät arkkitehti Aleksi Niemeläinen ja sisustussuunnittelija Milla Alftan. Avausjakson kodit ovat rakkaudella remontoituja, uljaita omakotitaloja kolmelta eri vuosikymmeneltä.

Hansin matkassa, MTV3
2014-09-10 20:05
Jakso 2. Kalle Palander. Suomen herkullisin sarja jatkuu uusilla jaksoilla. Huippukokki Hans Välimäen ensimmäinen matka suuntautuu Suomenlahden yli Viroon kartanonherra Kalle Palanderin vieraaksi. Aluksi herkutellaan Tallinnassa, josta lasketellaan vauhdilla Ontikan Kartanoon nauttimaan saslik-vartaita, vihannescouscousia ja Brita-kakkua. Myös sinut on kutsuttu!

Maajussille morsian, MTV3
2014-09-11 20:05
Uusi tuotantokausi alkaa. Esittelyssä on Miia Nuutilan johdolla kahdeksan maajussia, jotka etsivät itselleen elämänkumppania. Nyt on jälleen aika antaa rakkaudelle ja romantiikalle mahdollisuus. Ihanille maajusseille voi kirjoittaa heti ohjelman jälkeen.

Kodikkaasti vuokralla, Nelonen
2014-09-02 13:20
Bilekämppä. SARJA PALAA RUUTUUN. Amanda on kyllästynyt asumaan äitinsä nurkissa ja käyttämään työmatkoihinsa neljä tuntia päivässä. Hän haluaa muuttaa kaupungin sykkeeseen, mahdollisimman lähelle keskustan trendibaareja. Amerikkalainen lifestylesarja. 5. tuotantokausi.

Tanssin superäidit, Nelonen
2014-09-03 15:50
Taistelu alkakoon. SARJA PALAA RUUTUUN. Abby joutuu kohtaamaan New Jerseyn -tempauksensa seuraukset. Maddiekaan ei ole täysin toipunut koreografian unohtamisesta, mutta kestääkö Chloe johtajan paineet? Se selviää, kun tanssijat matkustavat Los Angelesiin Nexstar-kilpailuun. Amerikkalainen realitysarja. 3. tuotantokausi. (40′)

Lego Legends of Chima, Nelonen
2014-09-06 08:05
SARJA PALAA RUUTUUN. Chiman valtakunta oli kerran koskematon luonnonparatiisi, mutta nyt siitä on tullut kahdeksan eläinheimon taistelutanner. Parhaista ystävistä on tullut vihollisia. Eläimet taistelevat Chiksi kutsutun luonnonvaran hallinnasta. Se on voimakkas elementti, joka on sekä elämän että mahdollisen tuhon lähde. Vain harvat urheat Chiman sankarit ymmärtävät Chin todellisen luonteen, ja sen väärinkäytöstä koituvan mahdollisen Chiman kaatumisen. Heidän ja heidän tuhoamiseensa pyrkivien tarinat tunnetaan nimellä Chiman legendat. 1. tuotantokausi. (21′)

Under the Dome, Nelonen
2014-09-10 21:00
Päitä putoaa. SARJA PALAA RUUTUUN. Toinen tuotantokausi suosikkidraamasarjasta, joka perustuu Stephen Kingin kirjaan ja jonka on tuottanut Steven Spielbergin Amblin Television -tuotantoyhtiö. Sarja sijoittuu kuvitteelliseen Chester’s Millin kaupunkiin, jonka ympärille ilmestyi ensimmäisellä tuotantokaudella läpinäkyvä kupu erottamaan kaupungin muusta maailmasta. Sarjan pääosissa nähdään Mike Vogel, Rachelle Lefevre, Dean Norris, Natalie Martinez, Britt Robertson, Alexander Koch, Colin Ford, Nicholas Strong, Eddie Cahill, Mackenzie Lintz ja Karla Crome. Toisen kauden avausjaksossa sähkömagneettinen pulssi aiheuttaa tuhoa Chester’s Millissä. Julia pelastaa salaperäisen tytön järvestä. Big Jim päättää pelastaa kaupungin omalla tavallaan. Amerikkalainen draamasarja. (41′)

Merlin, Sub
2014-09-07 14:00
Kuninkaan kyyneleet, osa 1/2. Morgana palaa Camelotiin oltuaan kateissa yli vuoden. Muistaako Morgana, kuinka Merlin yritti myrkyttää hänet estääkseen Morgausen aikeet? Oudot näyt ajavat Utherin hulluuden partaalle, mikä jättää kuningaskunnan alttiiiksi hyökkäyksille. Kolmas tuotantokausi alkaa. Päärooleissa jatkavat Colin Morgan, Bradley James, Anthony Head, Richard Wilson, Katie McGrath, Angel Coulby ja John Hurt. Vierailijoina nähdään Cenredin roolissa Tom Ellis (Ristirouvat, Eastenders) ja Morgausen roolissa Emilia Fox (Pianisti, Sabina Siepreinin tarina, Hiljainen todistaja). Nuoren Merlinin ja prinssi Arthurin kasvutarina, joka kertoo heidän taistelustaan tarumaisia vihollisia ja voimia vastaan. Brittiläinen fantasiasarja. Tuotanto: Shine Television ja BBC Wales.

Face, Sub
2014-09-07 15:00
Tyttöjen ilta. Sarja palaa ruutuun toisen kauden jaksoin! Tunnettu valokuvaaja Nigel Barker etsii jälleen uutta kasvoa suositulle brändille. Valmentajina toimivat edelliseltä kaudelta tuttu maailmankuulu Naomi Campbell, uimapukumallina tunnettu Anne V. sekä palkittu Lydia Hearst. 12 toiveikasta tyttöä aloittaa kisan kiitämällä lavalla pelkät alusvaatteet peittonaan, minkä jälkeen mentoreiden välillä syttyy kuuma kiista siitä, kuka koppaa upeimmat lahjakkuudet joukkueeseensa. Valitut tiimit joutuvat heti koetukselle, kun tehtävänä on kuvata tyttöjen ilta yhdellä poseerauksella. Amerikkalainen mallikilpailu, jossa Huippumalli haussa -sarjasta tuttu juontaja Nigel Barker ja kolme tunnettua huippumallia etsivät uutta kasvoa mallimaailman tähtitaivaalle. 2. tuotantokausi.

Valehtelevat viettelijät, Sub
2014-09-07 17:00
Eilistä ei ollutkaan. Kolmas kausi alkaa. Raskaan kesän jälkeen koulu on jälleen alkamassa. A eli Mona on mielisairaalassa, ja tytöt uskovat vaikeuksien olevan taaksejäänyttä elämää. Kosteiden illanistujaisten jälkeen alkaa kuitenkin taas tapahtua. A:ta ei noin vain hiljennetä. Amerikkalainen draamasarja.

Yukonin miehet, Kutonen
2014-09-09 18:00
UUSI KAUSI ALKAA! Sarjassa tutustutaan poikkeuksellisissa olosuhteissa napapiirin tuntumassa eristyksissä muusta maasta eläviin Tanana-nimisen kylän asukkaisiin. Ilmastollisesti haastavan seudun erilaiset uhat ja vaarat laittavat kylän nuoret pojat kasvamaan miehiksi nopeasti. (Yukon Men, tosi-tv, 2. kausi, USA, 2013)

Pulmuset, TV5
2014-09-09 17:00
UUSI KAUSI ALKAA! Al saa liput koripallo-otteluun, ja edessä on tärkeä päätös siitä, kenet ottaa mukaan. Ehdokkaita on monia, mutta kun Peg kuulee, että paikalla on liuta julkimoita, joutuu vastentahtoinen Al ottamaan vaimon matkaan. Osaako Peg käyttäytyä kuten katsomossa kuuluu? (Married… with Children, komedia, 8. kausi, USA, 1994)

Jatkuvat sarjat on haettu seuraavilta kanavilta:
AVA, FOX, JIM, LIV, MTV3, Nelonen, Sub, YLE Fem, YLE TV1, YLE TV2, YLE Teema, Kutonen, TV5

  • Seuraa Digileluja

    Facebook Twitter RSS Google+