Jatkuvat sarjat

Tältä sivulta löytyy tauolta palaavat jatkuvat sarjat, jotka on etsitty kanavien 1-2 viikon päähän ulottuvista ohjelmatiedoista. Palvelu sisältää jatkuvat sarjat, kunhan sarjan jatkumisesta on maininta ohjelmatiedoissa.

Digileluista löytyy myös uudet sarjat ja elokuvat -palvelut.

Jatkuvat sarjat haettu 2014-07-23

Hyvät ja huonot uutiset, JIM
2014-07-31 22:00
Huikean suositun viihdeohjelman uusi kausi alkaa. Ruudussa nähdään vaihtuvalla kombolla Pirjo Heikkilä, Henkka Hyppönen, Niina Lahtinen, Miika Nousiainen, Tuomas Kyrö ja Mikko Kuustonen. Syksyn ensimmäisessä lähetyksessä vieraana Mikael Jungner. 4. tuotantokausi. (43′)

Sinkkuelämää, LIV
2014-07-28 21:00
Kausi 3, jakso 31. Kolmas tuotantokausi alkaa. Carrie pääsee tuomaroimaan seksikkäitä palomiehiä Staten Islandille ja tutustuu poliitikko Bill Kelleyyn. Mutta uskaltaako hän enää ryhtyä suhteeseen? Amerikkalainen komediasarja. (28′)

Kallista kipua, MTV3
2014-07-23 22:45
Yksi, kaksi, syö!. Sarja jatkuu neljännen tuotantokauden jaksoin! Itsepäisen Evanin otettua ohjat omiin käsiinsä Hank on loukkaantunut, ja lääkäriveljen irtisanouduttua markkinointihenkinen Evan järjestelee firman asioita uuteen kuosiin. Kun Divya kuulee organisaatiomuutoksista, hän ottaa asiakseen paikata veljesten välit. Pelastuuko HankMed? Hank ja Divya auttavat pahoinvoinnista ja sekavuudesta kärsiviä kilpasyömäreitä. Amerikkalaisessa komediallisessa draamasarjassa taitava lääkäri Hank Lawson luo uutta uraa Hamptonsin seurapiirien kerman yksityistohtorina.

Samaa sukua, MTV3
2014-07-24 08:55
Perhepotretti. Sarja jatkuu neljännen tuotantokauden jaksoilla. Kristina ja Adam haluaisivat järjestää Haddielle täydellisen viikon, ennen kuin Haddie lähtee opiskelemaan. Ihan kaikki ei kuitenkaan suju suunnitelmien mukaan. Sarah yrittää vakuuttaa uuden työnantajansa taidoistaan. Mark tuntee jäävänsä ulkopuoliseksi, koska häntä ei haluta perinteiseen perhepotrettiin. Lämminhenkinen draamakomedia Bravermanien värikkäästä perhe-elämästä.

Salatut elämät, MTV3
2014-07-25 18:30
1845. Miika tarjoaa Katariinalle myrkkyä ääkkeeksi. – Uusintaesitys viimeisestä jaksosta ennen joulutaukoa. – Sarja palaa ohjelmistoon uusin jaksoin ma 11.1.2010. Tuotanto: FremantleMedia Finland Oy.

Shake It Up, Nelonen
2014-07-23 14:20
Tanssi valokeilassa. SARJA PALAA RUUTUUN. Rocky ja CeCe ovat aina haaveilleet pääsystä ammattitanssijoiksi. Mutta miten tyttöjen käy, kun paikallinen televisio-ohjelma etsii riveihinsä lisää taustatanssijoita? Amerikkalainen komediasarja. 1. tuotantokausi. (22′)

Isännän ja koiran käytöskoulu Amerikassa, Nelonen
2014-07-28 14:50
Ahdistava täystuho. SARJA PALAA RUUTUUN. Hunkon perheen Scooby-koira aiheuttaa täystuhoa. Kun muutoin rauhallinen koira jää yksin, se tuhoaa koko talon. Kaiken kukkuraksi Scooby hyppii jopa ikkunoiden läpi. Perheenisä Greg uhkaa lähteä, mikäli koiraa ei saada kuriin, mutta Victoriasta kyse ei ole kurittomuudesta, vaan jostain aivan muusta. Englantilainen lifestyleohjelma. 4. tuotantokausi.

Himohamstraajat, Nelonen
2014-07-28 17:55
Ahkera tallentaja. SARJA PALAA RUUTUUN. Beverly tallentaa tv-ohjelmia tauotta, joten koti ja piha ovat täynnä videokasetteja. Tilanne koettelee aikuisten tyttärien hermoja. Meganin talo on niin täynnä roinaa, pyykkivuoria ja hiiren raatoja, että hänen pieniä lapsiaan uhkaa huostaanotto, mikäli kotia ei saada kuntoon. Amerikkalainen dokumenttisarja. 4. tuotantokausi. (41′)

Koiralle koti, Nelonen
2014-07-29 16:20
Kriisitapauksia. SARJA PALAA RUUTUUN. Hylätyt ajokoirat ovat eläneet koko elämänsä yhdessä, tottumatta muihin koiriin. Pentutehtaasta pelastetaan villi terrieri, jonka turkki on pahassa takussa ja liassa. Amerikkalainen dokumenttisarja. 1. tuotantokausi.

Hotellit kuntoon, Gordon Ramsay, Nelonen
2014-07-31 21:00
Laulava omistaja. SARJA ALKAA. Jimiltä tutun sarjan toinen tuotantokausi alkaa. Meson de Mesilla olisi täydellinen lomanviettopaikka, mutta omistaja on hankkinut hotellin omaksi esiintymislavakseen, ja hotellivieraat jäävät sivuosaan. Ruoka ja sisutus eivät sovi paikkaan lainkaan. Henkilökunnankin kanssa riittää draamaa. Gordon tekee mittavia muutoksia ja huomioi viimein hotellivieraiden tarpeet. Myös henkilökunta on mielissään. Mutta malttaako omistaja jättää laulajan uransa jäihin? Amerikkalainen lifestylesarja.

Ensisilmäyksellä, Sub
2014-07-24 19:05
Itkuinen bestman. Sarja palaa ruutuun seitsemännen tuotantokauden jaksoilla! Tedin itkunsekaiset bestmanin puheet ovat tehneet hänestä kulttisuosikin Suomessa. Punchy-ystävänkään häissä ei kyyneliltä vältytä, mutta tällä kertaa liikutukseen on hyvä syy. Robin taas kokee liikuttavia hetkiä Barneyn kanssa tanssilattialla. Myös Marshall päätyy liikuttuneeseen tilaan, koska tuleva isä joutuu juomaan kaikki raskaana olevan Lilyn shotit. Amerikkalainen komediasarja ystävyksistä, joista yksi kertoo lapsilleen, kuinka aikoinaan tapasi näiden äidin.

Grimm, Sub
2014-07-28 23:05
Melkein kuolleet. Sarja palaa ruutuun kolmannen tuotantokauden jaksoin! Paronin vangiksi jäänyt Nick on pahassa pulassa, kun Eric ja paroni aikovat livauttaa grimmin pois maasta ja paronin myrkkykin alkaa vaikuttaa. Monroe, Rosalee ja Juliette puolestaan pakenevat verenhimoisten elävien kuolleiden laumaa ja joutuvat pähkäilemään keinoa, jolla vapauttaa kymmenet viattomat myrkyn vaikutuksesta, ja Renard ja Hank selvittävät, mihin paronin kone lennättää Nickin. Paroninkaan matkassa ei kuitenkaan ole onnea, kun käy ilmi, että myrkky ei vaikuta Nickiin samoin kuin tavallisiin kuolevaisiin. Adalind osallistuu monivaiheiseen rituaaliin. Amerikkalainen kauhusarja, jossa grimmeihin kuuluva rikostutkija näkee tunnettuihin taruihin pohjautuvia olentoja hyödyntäen taitoaan rikostutkimuksissa. 3. tuotantokausi.

Nuoret mestarit: Koiramestari, YLE TV2
2014-07-25 12:00
12 koirakkoa ja lukuisia tehtäviä. Koiramestarin uusi tuotantokausi alkaa! Koirakoilla on ensimmäisenä edessään esineiden keräilyä ja tiukkaa kaksintaisetelua. HD

Hengenvaarallinen saalis, Kutonen
2014-07-24 18:00
UUSI KAUSI ALKAA. Sarja kertoo kuningasrapujen pyydystämisestä Beringinmeren ääriolosuhteissa. Sarjassa seurataan ravustusalusten ja niiden miehistöjen elämää läpi ravustuskauden. Keskeisessä roolissa ovat alusten kapteenit, mm. Sig Hansen, Phil Harris, Eric Nyhammer, Rick Quashnick ja Jerry ”Corky” Tilley. (Deadliest Catch, tosi-tv, 4. kausi, USA, 2008)

American Chopper, Kutonen
2014-07-24 19:00
UUSI KAUSI ALKAA! Yksi Discoveryn suosituimmista pitkäaikaisista sarjoista seuraa isän, Paul Seniorin, ja hänen poikansa Paul Juniorin yhteistä chopper-moottoripyöräbisnestä. Kaksikko kustomoi maailmankuuluja moottoripyöriään Orange County Choppers -liikkeessä. Miehet suhtautuvat bisnekseen intohimoisesti, mikä johtaa säännöllisesti myös riitoihin työpaikalla. (American Chopper, tosi-tv, 5. kausi, USA, 2007)

Hiuskarvan varassa, Kutonen
2014-08-01 19:00
UUSI KAUSI ALKAA! Discoveryn sarjassa seurataan extremeseikkailija Bear Gryllsin hengenvaarallisia matkoja ympäri maailmaa. (Ultimate Survival, tosi-tv, 3. kausi, USA, 2008)

Suhdekoukerot, TV5
2014-07-23 17:10
Uusi kausi alkaa. Russell pitää tanssimista neitimäisenä, mutta paljastuu itse intohimoiseksi musikaalifaniksi. Audrey ja Jeff huomaavat tarvitsevansa taukoa yhteisistä harrastuksista. (Rules of Engagement, komedia, 3. kausi, USA, 2009)

Ponille kyytiä, TV5
2014-07-24 00:50
Uusi kausi alkaa. Palkitun sketsisarjan käsikirjoituksesta ja toteutuksesta vastaa kolmen rautaisan naiskoomikon tiimi: Fiona Allen, Doon Mackichan ja Sally Phillips. Sarjan sketseille tunnusomaista on karski ja satiirinen huumori. (Smack the Pony, viihde, 2. kausi, Iso-Britannia, 2000)

Kadonneet, TV5
2014-07-25 16:25
UUSI KAUSI ALKAA! Discoveryn sarjassa käydään läpi tunnettuja katoamistapauksia. Sarjan kussakin jaksossa keskitytään aina yhden kadonneen tarinaan hänen perheensä, lähimpien ystäviensä ja työtoveriensa kertomana. Osa sarjassa esiteltävistä katoamistapauksista on ratkennut, osa on yhä selvittämättä. (Disappeared, dokumenttisarja, 4. kausi, USA, 2011)

Lasten eläinmaailma: Kissakuiskaaja, TV5
2014-07-29 07:30
UUSI KAUSI ALKAA! Kissojen käyttäytymistä tutkiva Jackson Galaxy auttaa epätoivoisia kissanomistajia, joiden kodit ja ihmissuhteet ovat riekaleina näiden hurjien lemmikkien vuoksi. (My Cat from Hell, perhesarja, 4. kausi, USA, 2012)

Jatkuvat sarjat on haettu seuraavilta kanavilta:
AVA, FOX, JIM, LIV, MTV3, Nelonen, Sub, YLE Fem, YLE TV1, YLE TV2, YLE Teema, Kutonen, TV5

  • Seuraa Digileluja

    Facebook Twitter RSS Google+