Jatkuvat sarjat

Tältä sivulta löytyy tauolta palaavat jatkuvat sarjat, jotka on etsitty kanavien 1-2 viikon päähän ulottuvista ohjelmatiedoista. Palvelu sisältää jatkuvat sarjat, kunhan sarjan jatkumisesta on maininta ohjelmatiedoissa.

Digileluista löytyy myös uudet sarjat ja elokuvat -palvelut.

Jatkuvat sarjat haettu 2014-09-16

Hansin matkassa, AVA
2014-09-16 19:00
Jakso 2. Kalle Palander. Suomen herkullisin sarja jatkuu uusilla jaksoilla. Huippukokki Hans Välimäen ensimmäinen matka suuntautuu Suomenlahden yli Viroon kartanonherra Kalle Palanderin vieraaksi. Aluksi herkutellaan Tallinnassa, josta lasketellaan vauhdilla Ontikan Kartanoon nauttimaan saslik-vartaita, vihannescouscousia ja Brita-kakkua. Myös sinut on kutsuttu!

Leijonan luola Kanada, JIM
2014-09-24 19:00
Pää pilvissä. Sarja jatkuu. Uudet 7. tuotantokauden jaksot ma-pe klo 19.00. Tässä ohjelmassa ladataan bisnesideat tiskille ja katsotaan, mikä konsepti ottaa tuulta alleen. Leijonan luolaan astuessaan kilpailijan täytyy vakuuttaa rahoittajat liikeideansa nerokkuudesta saadakseen projektille rahoitusta. Ohjelman kanadalaisversio pohjaa brittiversioon (Dragons Den) ja kummankin ohjelman juuret ovat japanilaisessa alkuperäisideassa Mane no Tora (Money Tigers). Tänään tutustutaan muun muassa mullistavaan lentopukuun ja lävistysdeodoranttiin. Kanadalainen sarja. (44′)

Ruotsin miljonääriäidit, LIV
2014-09-17 22:00
Remonttia ja riitelyä. Uusi kausi alkaa! Tällä kaudella Ruotsin miljonääriäideissä tavataan aikaisemmilta kausilta tutut Maria Montazami sekä Gunilla Persson. He saavat seurakseen uudet tuttavuudet Siv Cottonin sekä Britt Eklandin. Ekland näytteli aikoinaan Bond-tyttöä elokuvassa 007 ja kultainen ase. Tänään Maria remontoi kotiaan, Siv järjestää kauneushoitolansa avajaiset ja Gunilla riitaantuu äitinsä hoitajan kanssa. Ruotsalainen realitysarja. 6. tuotantokausi.

Teknavi, MTV3
2014-09-24 22:45
Jerry Cottonin jalanjäljillä – Markku Alén & Jaguar F-Type V8. Testissä tila-autouutuus VW Golf Sportsvan. Pelikonsolista on moneksi – vertailussa Xbox One ja PlayStation 4. UUSI KAUSI ALKAA.

Lazy Town, Nelonen
2014-09-16 07:50
Tervetuloa LazyTowniin. SARJA PALAA RUUTUUN. Stephanie saapuu kesäksi pieneen Lazy Townin kaupunkiin setänsä Mauno Mielihyvän luokse. Hän tapaa Zigin, Pixelin, Trixin ja Stigun ja saa kuulla, että kaupungilla on oma supersankarinsa nimeltä Sportacus. Samaan aikaan Robi Rähmä punoo juoniaan Sportacuksen päihittämiseksi. Suomeksi puhuttu animaatiosarja. 1. tuotantokausi. (24′)

Disneyn esikoulu: Sofia ensimmäinen, Nelonen
2014-09-18 07:00
Yksi prinsseistä. SARJA PALAA RUUTUUN. Sarja kertoo Sofiasta, josta tulee prinsessa sen jälkeen, kun hänen äitinsä menee naimisiin kuninkaan kanssa. Sofian tarunomaisesta elämästä kertovissa tarinoissa nähdään vierailijoina Disneyn prinsessoja. Amerikkalainen suomeksi puhuttu animaatiosarja. 1. tuotantokausi. (24′)

Sisustuskaksoset, Nelonen
2014-09-19 13:20
Kisa alkaa. SARJA PALAA RUUTUUN. Kaksoset Dan ja Nikki alkavat rakentaa unelmatalojaan samaan aikaan. Dan on rakennusurakoitsija ja Nikki sisustamisen ammattilainen. Hermot kiristyvät, kun täydellistä tonttia ei löydykään noin vain. 1. tuotantokausi.

Vain elämää, Nelonen
2014-09-19 20:00
Uusi kausi alkaa! Vain elämää -kausi alkaa Vesa-Matti Loirin päivällä! Paula Koivuniemi, Jenni Vartiainen, Paula Vesala, Elastinen, Toni Wirtanen ja Samuli Edelmann saapuvat Satulinnaan mukanaan omat versionsa Veskun legendaarisista hiteistä. Kaikkia jännittää, eikä vähiten illan isäntää! Kenestä kruunataan Satulinnan tikanheittomestari? Kotimainen musiikkiohjelma. 3. tuotantokausi. (83′) Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.

Totuuden anatomia, Nelonen
2014-09-21 16:00
Rakasta lähimmäistäsi. SARJA PALAA RUUTUUN. Päällisin puolin idyllisen asuinalueen läheisestä metsiköstä löytyy tieltä suistunut auto kuljettajineen. Pian käy ilmi, ettei onnettomuus ollutkaan onnettomuus, ja epäilykset kohdistuvat uhrin naapureihin. Näennäinen naapurisopu kätkee alleen jos jonkinlaisia salaisuuksia. Amerikkalainen draamasarja. 2. tuotantokausi. (41′)

Sons of Anarchy, Sub
2014-09-17 23:00
Yksinvaltias. UUSI KAUSI ALKAA! Viidennen tuotantokauden alussa Jax yrittää Sons of Anarchyn uunituoreena puheenjohtajana luovia Galindon kartellin, irlantilaisten ja One-Ninersin synnyttämässä aallokossa. Tigin tahattomasti surmaama viaton sivullinen osoittautuu tärkeän ja vaarallisen miehen tyttäreksi, eikä aikaakaan kun muutoksen ja surun kourissa rypevä kerho on taas kerran pahassa pulassa. Pieni toivonpilkahdus löytyy onneksi Gemman uudesta tuttavasta, jota esittää lukuisten sarjojen tähti Jimmy Smits! Sarjan näyttelijäkaartiin liittyy myös mm. Lost ja Kylmä rinki -sarjoista tuttu Harold Perrineau. Amerikkalainen toiminnantäyteinen rikosdraama pikkukaupungin moottoripyöräjengistä, sen laillisista ja laittomista puuhista sekä uuden ja vanhan sukupolven välisistä ristiriidoista. Tuotantoyhtiö: FX Network.

C.S.I. New York, Sub
2014-09-20 23:00
Emme koskaan unohda. Sarja palaa tauolta kahdeksannen tuotantokauden jaksoilla! WTC-iskujen kymmenvuotispäivä tuo muistot mieleen Macille. Tutkijoiden yllätykseksi ryöstön yhteydessä tapahtunut tappo osoittautuu mutkikkaaksi tapaukseksi.

Rillit huurussa, Sub
2014-09-22 20:00
Sähköpurkinavaajavaihtelu. Sarja palaa tauolta kolmannen tuotantokauden jaksoin! Leonard, Sheldon, Raj ja Howard palaavat tutkimusretkeltään pohjoisnavalta väsyneinä ja parrakkaina. Tieteellisistä saavutuksistaan ylpeä Sheldon on äärimmäisen tyytyväinen reissuun, kunnes kuulee, että hänen suorittamiensa kokeiden tulokset eivät kenties olekaan täysin luotettavia. Leonard saa lämpimän vastaanoton Pennyltä. Amerikkalaisessa komediasarjassa ujot fyysikkonörtit Leonard ja Sheldon saavat vaihtelua kvanttimekaniikalla ja klingonilla kyllästettyyn elämäänsä, kun heidän naapurissaan asuva viehkeä vaaleaverikkö Penny opettaa heille yhtä ja toista ihmissuhteista ja naisista.

Fast n’ Loud, Kutonen
2014-09-16 21:00
UUSI KAUSI ALKAA! Gas Monkey Garagen omistajat automaestro Richard Rawlings ja mekaniikkanero Aaron Kauffman tiimeineen entisöivät ja kunnostavat korjaamollaan ruostuvia klassikoita. Ehtivätkö autot ajokuntoon ennen seuraavaa huutokauppaa, ja osoittautuuko vaiva sen väärtiksi? (Fast n’ Loud, tosi-tv, 2. kausi, USA, 2013)

NCIS Rikostutkijat, Kutonen
2014-09-17 01:05
Uusi kausi alkaa. 4. kauden avausjaksossa Ziva sattuu paikalle, kun Mossad-upseeri panee täytäntöön salamurhan, jolle Mossad ei ole antanut lupaa. Tapahtumien jälkeen FBI alkaa epäillä, että Ziva onkin kaksoisagentti. (Navy NCIS, draamasarja, 4. kausi, USA, 2006)

Ylvis Show, Kutonen
2014-09-19 21:00
UUSI KAUSI ALKAA! Kettuvideollaan maailmanmaineeseen ponnahtaneiden norjalaisveljesten Bård ja Vegard Ylvisåkerin vauhdikas talkshow koostuu sketseistä, videoista, villeistä stunt-tempuista sekä kuuluisien norjalaisten humoristisista haastatteluista. Tällä kertaa veljekset lupaavat myös yrittää rikkoa Guinnessin ennätyksiä. Sivuroolissa jatkaa koomikko Calle Hell Vang Larsen, ja oman lisänsä iloitteluun tuo ”harjoittelija” Magnus. (I kveld med YLVIS, viihde, 4. kausi, Norja, 2014)

Hengenvaarallinen saalis, Kutonen
2014-09-22 18:00
UUSI KAUSI ALKAA! Laivasto suuntaa Beringinmeren vaarallisille vesille ravun pyyntikauden käynnistyessä. Onnistuuko paluu vesille turvallisesti? (Deadliest Catch, tosi-tv, 6. kausi, USA, 2010)

Kellarin kunkku, TV5
2014-09-16 08:25
Uusi kausi alkaa. Kuultuaan uudesta jumpasta Doug yrittää vaivihkaa maanitella Carrien aloittamaan tankotanssin saadakseen itse yksityisnäytöksiä. Alkukankeudenkaan jälkeen Carrie ei kuitenkaan hallitse tanssin saloja, mutta Doug ei rohkene loukata vaimon tunteita. Arthur on huolissaan Carrien uudesta harrastuksesta. (The King of Queens, komediasarja, 8. kausi, USA, 2005)

Paritellen, TV5
2014-09-19 04:05
Uusi kausi alkaa. 9 1/2 minuuttia. Jane on sokkotreffeillä, Patrick ja Sally kinastelevat suhteestaan ja Susan ja Steve puhuvat raskaudesta. Sama tilanne näytetään kolmesta eri näkökulmasta. (Coupling, komedia, 4. kausi, Iso-Britannia, 2004)

Jatkuvat sarjat on haettu seuraavilta kanavilta:
AVA, FOX, JIM, LIV, MTV3, Nelonen, Sub, YLE Fem, YLE TV1, YLE TV2, YLE Teema, Kutonen, TV5

  • Seuraa Digileluja

    Facebook Twitter RSS Google+