Uudet sarjat

Tältä sivulta löytyy uudet alkavat sarjat, jotka on etsitty kanavien 1-2 viikon päähän ulottuvista ohjelmatiedoista. Palvelu sisältää uudet sarjat, kunhan sarjan alkamisesta on maininta ohjelmatiedoissa.

Digileluista löytyy myös jatkuvat sarjat ja elokuvat -palvelut.

Uudet sarjat haettu 2014-09-02

Beverly Hillsin panttilainaamo, AVA
2014-09-02 12:00
Hersyvää naurua ja huippumuotia. Uusi sarja alkaa! Nuori elokuvatuottaja tarjoaa myytäväksi Arnold Schwarzeneggerille kuulunutta nahkatakkia, ja muotiguru Rocco Gaglioti etsii ainutlaatuista sormusta, jolla yllättää tyttöystävänsä. Tuttu nauru kaikuu, kun panttilainaamossa vierailee muun muassa sarjasta Nanny tunnettu Fran Drescher. Amerikkalaisessa realitysarjassa seurataan Yossi Dinan panttilainaamon arkea Beverly Hillsin ytimessä. Israelin armeijassakin palvellut ja myöhemmin korukauppiaana menestynyt Dina asioi Hollywoodin rikkaiden ja kuuluisien kanssa ja käy kauppaa mitä erikoisimmilla tuotteilla.

Nettirakkautta, AVA
2014-09-02 21:30
Verkkodeittailun alkeet. UUSI SARJA ALKAA! Toimittaja Dawn O’Porterin juontamassa brittisarjassa sukelletaan verkon syövereihin ja tutustutaan 25 vapaaehtoiseen, joilla ei ole aiempaa kokemusta nettideittailusta. Vapaaehtoisten ja asiantuntijoiden avustuksella tulevat tutuiksi verkkodeittailun hyödyt ja haitat. Ensimmäisessä jaksossa neuvotaan, miten valitaan oikea deittisivusto satojen vaihtoehtojen joukosta ja miten kirjoitetaan houkutteleva profiili. Kannattaako nettiprofiilissa paljastaa kaikki itsestään vai onko pieni epärehellisyys paikallaan? Entä millainen käyttäjäkuva vetoaa kumppaniehdokkaisiin? Jaksossa varoitetaan myös deittisivustoilla vaanivista huijareista. Kaksiosainen dokumentaarinen brittisarja, jossa etsitään rakkautta netistä toimittaja Dawn O’Porterin johdolla.

Ladies of London, AVA
2014-09-03 21:30
Keitä he ovat?. UUSI SARJA ALKAA! Sarja vie meidät Lontoon seurapiireihin ja siellä eteenpäin pyrkiviin naisiin. Syntyperäiset britit luovivat kuvioissa kuin kalat vedessä, mutta osalla amerikkalaistaustaisia naisia on vielä etiketti pahasti hukassa. Esittelyjaksossa tutustutaan naisiin ja nähdään katsaus tulevaan kauteen. Sarja seuraa Lontoon seurapiirirouvia, joista osa on syntyperäisiä brittejä ja osa maahan muuttaneita amerikkalaisia.

Voguen Fashion Fund, AVA
2014-09-04 21:30
Karsintakierros. UUSI SARJA ALKAA! CFDA Vogue Fashion Fund on USA:n merkittävin kilpailu uusille designereille, joilla on jo pari vuotta kokemusta alalta. Ensimmäisessä jaksossa valitaan 150 hakijan joukosta kymmenen, jotka saavat näyttää taitonsa kisan aikana. Vaikutusvaltaista tuomaristoa johtaa Voguen päätoimittaja Anna Wintour.

Unelmakoti puoleen hintaan, AVA
2014-09-07 10:00
Vauvahaaveita. Uusi sarja alkaa! Rickettsin yksilapsisen perheen talo on käynyt auttamattoman ahtaaksi, joten edessä on kunnianhimoinen laajennushanke. Budjetti on kuitenkin tiukka, koska pariskunta haaveilee vielä toisesta lapsesta ja tarvitsee kalliin koeputkihedelmöityksen. Ellisin perhe puolestaan haluaa lisähuoneita kellarikerrokseen, mutta miten sinne saadaan valoa? Brittiläinen lifestyle-sarja, jossa uudistetaan koteja.

Jamie Oliverin etniset herkut, AVA
2014-09-08 19:00
Mausteinen Marrakech. Uusi sarja alkaa! Kuusiosaisen ruokasarjan kussakin jaksossa brittikokki Jamie Oliver matkaa yhteen, enintään neljän lentotunnin päässä Lontoosta sijaitsevaan kohteeseen maistelemaan paikallisen keittiön antimia. Avausjaksossa Jamie tutustuu Lounais-Marokossa sijaitsevaan Marrakechiin, joka on monien eri ruokakulttuurien kohtauspaikka. Hän valmistaa niin sanotun poikamiehen pataruoan eli pienessä tagine-ruukussa kypsytettyä lammasta vihannesten kera ja näyttää, kuinka syntyy manteleilla ja ruusunlehdillä täytetty jälkiruokaleivonnainen. Jamie pääsee myös päivällisvieraaksi marokkolaisperheen kotiin ja törmää torilla brittikomedian ystäviin. Osa 1/6.

Venäläiset tulee!, FOX
2014-09-02 11:30
UUSI SARJA ALKAA! Osa 1. Maihinnousu. Sarjassa tutustutaan venäläisten elämään Lontoossa. Kaupungin yli 300 000 venäläisestä huomattava osa on todellisia superrikkaita. Dokumentaarinen sarja venäläisistä maahanmuuttajista Lontoossa.

Suomiehet, FOX
2014-09-02 13:20
Osa 1. Houdini-krokotiili. Floridalaisesta Billie Swamp Safari -eläinpuistosta on karannut niilinkrokotiili. Eläintenhoitajat etsivät vaarallista petoa rämeeltä. Puiston harjoittelijat joutuvat läpäisemään eloonjäämisleirin. Dokumenttisarja. National Geographic Channel.

Suomen vartijat, FOX
2014-09-02 20:30
SARJA ALKAA! Myrskyn kourissa. Kylmä kevätsade aiheuttaa vipinää Rautatientorilla. Vartijat Juha ja Aleksi huolehtivat yön kolhimista matkalaisista ja selvittävät nuorisojoukon riitelyä. Kotimainen reality.

Vankilapoliisit, JIM
2014-09-06 00:00
Puukotus pihalla. Uusi sarja! Tennesseen vankila on täynnä Yhdysvaltojen pahamaineisimpia rikollisia. Kahdeksan erikoisagentin ryhmä ratkoo vankilassa tapahtuvia rikoksia. Jakso alkaa puukotustapauksella, joka vie kolme vankia sairaalaan. Erikoisyksikön agentit saapuvat vankilaan tutkimaan mitä oikein tapahtui: onko tapauksella jengikytkös, ja kuka aloitti yhteenoton? Amerikkalainen realitysarja. 1. tuotantokausi. (20′)

Martina ja hengenpelastajat, JIM
2014-09-09 21:00
Uusi sarja! Kymmenosaisessa sarjassa kymmenen suomalaista julkkisnaista tavoittelee hengenpelastajan titteliä Martina Aitolehden opastuksessa. Thaimaan auringon alla hengenpelastustaitoja harjoittelevat Sabina Särkkä, Sara Sieppi, Jasmine Tukiainen, Sahra Ali, Anne-Mari Miettinen, Elina Tervo, Isabel Ljungdell, Linda Danakas, Minna Sara ja Nora Vuorio. Jokaisessa jaksossa julkkiskaunottaret mittelevät niin yksilö -kuin ryhmätehtävissäkin siitä, kenestä lopulta kruunataan hengenpelastaja. Kisa ja tunteet käyvät kuumina, kun on pudotuksen aika. Jokaisessa jaksossa yksi tytöistä putoaa ja Martina päättää, kenen on aika pakata laukut ja lähteä kotiin. Kotimainen ohjelma. 1. tuotantokausi. (43′)

Kieroilevat kaunottaret, LIV
2014-09-06 22:00
Äitien ilta ja synttärit. Uusi sarja alkaa! Sarjassa tutustutaan kuuteen kaunottareen Atlantassa. He ovat äitejä, joille on tärkeää olla kaunis, rikas, laiha ja tyylikäs. Heti kättelyssä käy ilmi, että sanoja ei säästellä, kun äidit arvostelevat toisiaan toistensa selän takana. Emily pitää äitien illan Swank-putiikissaan ja Nicole B. järjestää tyttärelleen 1-vuotissynttärit. Amerikkalainen realitysarja. 1. tuotantokausi. (40′)

Hansin matkassa, MTV3
2014-09-03 20:05
Jakso 1. Tarja Turunen. SARJA ALKAA. Asia on pihvi, kun Hans matkustaa Argentiinaan ja Buenos Airesiin rock-sopraano Tarja Turusen vieraaksi. Herkullisen Gourmet-oopperan libretto sisältää tuhtia ruokaa, ihastuttavaa seuraa, viiniä, laulua, tanssia, tulta ja jalkapalloa. Etelä-Amerikka kutsuu ja Hans vastaa huutoon. Myös sinut on kutsuttu!

Pahan ajojahti, MTV3
2014-09-05 00:40
Jahti alkaa. Uusi sarja alkaa. Murhatutkijaksi ylennetty Catherine Jensen alkaa tutkia tapausta, jossa rakennustyömaalta löytyy muumioitunut ruumis. Catherine uskoo, että vainaja on murhattu, ja hän pyytää tutkintaan avuksi rikostutkintapsykologi Thomas Schaefferin. Schaeffer on vakuuttunut siitä, että ruumiita löytyy vielä lisää, ja hän suostuu auttamaan Catherinea sarjamurhaajan jäljittämisessä.

Vapun valtakunta, MTV3
2014-09-05 18:30
UUSI SARJA ALKAA. Suosikkijuontaja Vappu Pimiä kutsuu meidät vapaa-ajan asunnolleen Salon seudulle kokkaamaan konstailemattomia herkkuja viikonloppua varten. Avausjaksossa Vapun vieraaksi saapuu tähtiviihdyttäjä Jari Sillanpää. Iloisen jutustelun lomassa tehdään jauheliha-linssikeittoa, munakasrullaa ja ananascarpaccio.

Brändärit, MTV3
2014-09-07 21:00
Jakso 1. Tarkastus. UUSI SARJA ALKAA. Mainostoimiston! uusien tilojen avajaiset uhkaavat peruuntua esteettömyyssäädösten takia. Krisse punoo erikoisen juonen rakennustarkastajaa huijatakseen.

Revolution, MTV3
2014-09-10 23:40
Vailla sähköä. Uusi sarja alkaa! Maailmanlaajuisen sähkökatkoksen iskettyä ihmiskunta palaa maatalousyhteiskuntaan, jossa sähkö on pelkkä muisto vain. 15 vuotta katastrofin jälkeen Ben Matheson on menettänyt vaimonsa ja elää yhdessä tyttärensä Charlien, poikansa Dannyn sekä tyttöystävänsä Maggien kanssa. Kun vallan kahvassa määräilevä sotilashallinto hakee Beniä vangikseen, menettää Charlie isänsä luodille sekä Dannyn sotilaiden käsiin. Sisukas tyttö lähtee kumppaneineen pelastamaan veljeään, mutta ensin on löydettävä Miles-setä matkalla, joka halkoo roistoja kuhisevia seutuja. Jännittävää sarjaa tähdittävät muiden muassa Billy Burke (Twilight-elokuvat), Graham Rogers ja Tracy Spiridakos. Amerikkalainen seikkailusarja.

Kuuma laki, MTV3
2014-09-11 22:35
Paha poliisi. Uusi sarja alkaa! Amerikkalaisessa Charlestoniin sijoittuvassa draamasarjassa seurataan itsevarman puolustusasianajaja Jamie Sawyerin sekä kaupungin lakimieheksi juuri pestatun charmikkaan Roy Rayderin kohtaamisia oikeussalissa ja sen ulkopuolella. Kaksikko joutuu napit vastakkain, kun kaupungin poliisivoimat uhkaavat ryvettyä synkeän seksiskandaalin vuoksi. Potkut saanut poliisi kokee saaneensa epäoikeudenmukaista kohtelua ja palkkaa avukseen Jamien.

Eriskummalliset rikokset, Nelonen
2014-09-02 02:20
Kippareita ja kilpikonnia. SARJA ALKAA. Brittisarjassa nähdään, kuinka kertakaikkisen omituisia rikoksia paikalliset poliisit ovatkaan saaneet työssään kohdata. Tällä kertaa päänvaivaa aiheuttaneisiin tapauksiin kuuluu humalainen veneryöstö, seksikauppaan vaatteiden perässä murtautunut transvestiitti sekä suuri kilpikonnakaappaus. Englantilainen sarja. (27′)

Manhattanin äitiyskonsultti, Nelonen
2014-09-02 15:50
Rosie Pope, äitiyskonsultti. SARJA ALKAA. Muotisuunnittelija Rosie Pope auttaa raskaana olevia asiakkaitaan selviytymään odotusajan haasteista muun muassa pukeutumisen suhteen. Huippuammattilainen Rosie joutuu toisinaan koville tulevien äitien hyvin erikoisten päähänpinttymien kanssa. Avausjaksossa Rosie Pope kutsutaan auttamaan erittäin vaativia asiakkaita. Sarah ja Jon vihaavat lapsia ja tarvitsevat apua lastenhuoneen sisustamisessa. Samantha ja Mitch haluavat antaa pojalleen täydellisen nimen ja turvautuvat projektissaan Rosie Popen apuun. Amerikkalainen lifestylesarja. 1. tuotantokausi. (44′)

Fashion Star, Nelonen
2014-09-05 15:55
Kilpailu alkaa. SARJA ALKAA. 14 vaatesuunnittelijaa kilpailee kuuden miljoonan dollarin sopimuksesta Saks Fifth Avenuen, Macy’sin ja H&M:n kanssa. Joka viikko joidenkin vaatteet pääsevät liikkeiden valikoimiin, ja yksi suunnittelija putoaa. Suunnittelijoita neuvovat Jessica Simpson, Nicole Richie ja John Varvatos. Ohjelman juontaa Elle MacPherson. Amerikkalainen sarja. 1. tuotantokausi. (64′)

Bubble Guppies, Nelonen
2014-09-06 07:40
SARJA ALKAA. Bubble Guppies on näyttävä lastensarja, jossa ryhmä eskarilaisia seikkailee vedenalaisessa maailmassa. Uteliaat eskarilaiset eksyvät ihmeellisille seikkailuille, joissa he oppivat aina uusia ja mielenkiintoisia asioita maailmasta. Amerikkalainen animaatiosarja. 1. tuotantokausi. (23′)

Hotellit kuntoon, Jyrki Sukula!, Nelonen
2014-09-10 20:00
Jyrki Sukulan uusi huikea Hotellit kuntoon -sarja alkaa! Siinä hän auttaa erilaisia hotelliyrittäjiä saamaan bisneksensä kannattaville raiteille. Ensimmäisessä jaksossa vuorossa Ylläsjärven tunturihotelli, joka on päätynyt elämysmatkailuyrittäjien käsiin yrityskaupan sivutuotteena. Hotellipuolella kokemattomat yrittäjät ovat joutuneet ennen kokemattomien haasteiden eteen. Hiihtokausi on mennyt henkilökunnan kanssa tulipaloja sammutellessa, Sukulan mielestä muussakin palvelutarjonnassa, ruuassa ja majoituksen tarjoamissa elämyksissä on paljon parantamisen varaa. 1. tuotantokausi. (42′) Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.

Catfish, Sub
2014-09-02 21:00
Mallikelpoinen poikaystäväkö?. Uusi sarja alkaa! Internetin ja Facebookin aikakaudella yhä useammat parit tapaavat netissä, mutta nettideittailun raa’assa maailmassa ei voi panna päätään pantiksi, että profiilin takana piilevä henkilö on, kuka sanoo olevansa. Nev Schulman kuvausryhmineen auttaa ihmisiä, jotka tapailevat internet-tuttavuuksiaan ja haluavat vihdoin ja viimein selvittää, puhuvatko nämä totta vai pelkkää puuta heinää. Ensimmäisessä jaksossa Nev auttaa Sunnya, joka kuukausien jutustelun jälkeen haluaa tavata Jamisonin – unelmiensa miehen, joka lykkää tapaamista kerta toisensa jälkeen. Amerikkalaisessa dokumentaarisessa realitysarjassa Nev Schulman auttaa ihmisiä, jotka haluavat selvittää netti-ihastustensa todellisen henkilöllisyyden. 1. tuotantokausi.

Perhesirkus, YLE Fem
2014-09-03 22:00
Sarja alkaa. Osa 1/15. Maria Sundblom Lindbergin luotsaama sarja perhe-elämästä. Avausjaksossa käsitellään menettämistä ja vanhempien löytämistä uudelleen. Parad Media, 2014. HD

Kärkeviä kommentteja, YLE Fem
2014-09-04 17:25
Sarja alkaa. 1/5. Pilapiirtäjä on kuin hovinarri, jonka tehtävänä on paljastaa, ettei keisarilla ole vaatteita. Tavataan tunnettu tanskalaispiirtäjä Roald Als sekä Washington Post -lehden pilapiirtäjä Ann Telnaes.

Täydellistä elämää, YLE Fem
2014-09-07 18:30
Sarja alkaa. 1/8. Juontaja Ida Fladen aloittaa kolmen kuukauden kunto- ja ruokavalioremontin. Tavoitteena on saada kehon lisäksi myös mieli trimmatuksi huippuunsa. Täydellisen elämän etsintä alkaa mehukuurilla. HD

Seikkailu Burmassa, YLE Fem
2014-09-09 18:30
Sarja alkaa. Osa 1/4. Käärmeenpyytäjän matkassa. Peter lentää Burman Baganiin. Hän tapaa käärmeenpyytäjän, joka koettaa pyydystää myrkkykäärmettä. Lisäksi Peter näkee käsikäyttöisen maailmanpyörän. buu.yle.fi/storabarn

Tämä tästä, YLE Fem
2014-09-11 20:30
Sarja alkaa. Toimittajat: Stan Saanila ja André Wickström. Monumental Produktion, 2014. HD

Kaikkea kaupan, YLE TV1
2014-09-07 12:15
Uusi sarja 1/12. Tanskassa pidetään suuria huutokauppoja ympäri maata ja myytävänä on kaikkea antiikista turkiksiin. Tänään on kaupan upea leikkikalukokoelma ja harvinainen Cadillac. HD

Kenttäsairaalan sisaret, YLE TV1
2014-09-09 21:00
Uusi sarja (Crimson Field) 1/6. Uusi vapaaehtoisten hoitoapulaisten ryhmä saapuu Ranskaan, kukin omasta syystään ja erilaisten odotusten vallassa. Kenttäsairaalan karu arki karsii pian sisarten ruusuiset luulot. T: BBC HD

Akuutti, YLE TV1
2014-09-10 20:00
Millainen ruoka sopii geeneillesi? Suomessa tehdään vähän keuhkonsiirtoja, vaikka tulokset ovat erinomaisia. Mitä kuuluu -sarja alkaa. Lutikat yleistyvät – tunnista ja torju ikävä vieras. Lisätietoja: teksti-TV s. 374.

Kynä käteen!, YLE TV2
2014-09-02 07:03
SARJA ALKAA. 1/10: Lumiukko. Pikku Kakkosen Kynä käteen! -ohjelmassa opetellaan piirtämään uudenlaisella tavalla. Jokaisessa jaksossa neuvotaan osaset yhteen tavaraan, asiaan tai eliöön ja lopuksi piirros herää henkiin! HD

Ironside, YLE TV2
2014-09-11 22:05
Uusi sarja 1/9. Ampumavälikohtauksessa vammautunut New Yorkin poliisin rikosetsivä ei sääliä kaipaa eikä anna pyörätuolin hidastaa itseään, kun hän pyrkii suitsimaan rikollista toimintaa suurkaupungin kaduilla. HD

Gran Hotel, YLE Teema
2014-09-08 19:00
Uusi sarja 1/42. Julio Olmedo saapuu Cantaloan hienoimpaan hotelliin sisartaan tapaamaan. Hän saa kuulla, että sisar on erotettu epärehellisyyden vuoksi. Tätä Julio ei saata uskoa ja hän päättää jäädä tutkimaan asiaa. HD

Arvotavara rahaksi, Kutonen
2014-09-08 21:00
UUSI SARJA ALKAA! Keskivertokodin kätköistä löytyy valtava määrä esineitä, jotka voi muuttaa rahaksi hädän tullen. Uutuussarjassa Brian Elenson tiimeineen auttaa akuuttiin käteispulaan joutuneita ihmisiä. Hän etsii kodeista arvoesineitä korvakoruista flyygeleihin, leluista keräilykortteihin ja myy niitä eteenpäin eniten tarjoavalle. (Big Brian: The Fortune Seller, tosi-tv, 1. kausi, USA, 2011)

Huutokauppa Kentuckyssa, Kutonen
2014-09-08 22:00
UUSI SARJA ALKAA! Uutuussarjassa seurataan Kentuckyn Corbinissa sijaitsevan Sammien huutokaupan arkea. Big Sammien johdolla huutokaupan henkilökunta yrittää tienata dollarin jos toisenkin ostamalla harvinaista ja erikoista esineistöä arkisin halvalla ja myymällä esineet eteenpäin viikonloppuisin voitolla. Pidä kiinni tavaroistasi, sillä Sammie myy ne eteenpäin ennen kuin huomaatkaan! (Kentucky Bidders, tosi-tv, 1. kausi, USA, 2013)

Kassakaappien murtajat, Kutonen
2014-09-08 22:30
UUSI SARJA ALKAA! Sarjassa seurataan hylättyjen ja unohdettujen kassakaappien ja tallelokeroiden murtamiseen erikoistuneen Phil Crawfordin työtä. Perheensä ja ystävänsä Blazen kanssa Phil matkustaa pitkin Amerikkaa paljastamassa lukkojen taakse unohtuneita salaisuuksia. (The Safecrackers, tosi-tv, 1. kausi, USA, 2014)

Kaikenlaista kaupan, Kutonen
2014-09-11 00:55
UUSI SARJA ALKAA! Blocket.se on Ruotsin suurin ja suosituin osta ja myy -nettisivusto, jossa on kaupan kaikkea mahdollista. Tosi-tv-sarjassa tavataan ihmisiä sivuston värikkäiden myynti-ilmoitusten takana. Ensimmäisessä jaksossa larppaaja Bo haluaa myydä haltijan korvat, ja Lucas ei halua enää eronsa jälkeen pitää häälahjatauluaan. Daniel etsii netistä sähköurkuja, ja Robert etsii kadonneita aarteita maasta. Eliasin on puolestaan myytävä parturi-kampaamonsa terveyssyistä. (Allt till Salu, tosi-tv, 1. kausi, Ruotsi, 2012)

Bastuklubben, TV5
2014-09-03 20:00
UUSI SARJA ALKAA! Suu kiinni ruottalainen! Ruotsissa supersuositusta Partaj-ohjelmasta tuttu Jarmo (Johan Pettersson) astuu parrasvaloihin ja paljastaa totuuden traagisen heiveröisestä Ruotsista karusta suomalaisesta näkökulmasta. Jarmon lisäksi sarjassa esiintyvät Lill-Jarmo (Edvin Ryding), marmor (Lottie Törnros) ja Tarja Brääkkinen (Carolin Björnerhag). (Bastuklubben, komedia, 1. kausi, Ruotsi, 2014)

Brooklyn 99, TV5
2014-09-03 20:30
UUSI SARJA ALKAA! Kaksi Golden Globe -palkintoa voittanut komediasarja kertoo lahjakkaasta mutta huolettomasta rikostutkijasta Jake Peraltasta (Andy Samberg) ja hänen kollegoistaan. Sambergin lisäksi pääosissa nähdään mm. Andre Braugher, Stephanie Beatriz, Terry Crews, Melissa Fumero ja Joe Lo Truglio. Sarjan avausjaksossa Jake joutuu törmäyskurssille uuden ylikomisarion kanssa. Löytyykö yhteinen sävel, ja ratkeaako Brooklynin 99. poliisipiirin alueella tapahtuneet rötökset? (Brooklyn Nine-Nine, komedia, 1. kausi, USA, 2013)

Kaara, TV5
2014-09-07 14:30
UUSI SARJA ALKAA! Uudessa kotimaisessa autoiluohjelmassa koeajetaan ja vertaillaan niin uusia kuin käytettyjä autoja ja kerrotaan autoiluun liittyviä vinkkejä. Avausjaksossa Kaara käy Volvo XC90:n maailmanensi-illassa ja koeajaa BMW X4 xDrive20d:n. Lisäksi Kaara saa käyttöönsä Maxda CX-5:n. Toimittajina Mia Pelttari, Antti Liinpää ja Peter Geitel. (Kaara, kotimainen autoiluohjelma, 2014)

Uudet sarjat on haettu seuraavilta kanavilta:
AVA, FOX, JIM, LIV, MTV3, Nelonen, Sub, YLE Fem, YLE TV1, YLE TV2, YLE Teema, Kutonen, TV5

  • Seuraa Digileluja

    Facebook Twitter RSS Google+