Uudet sarjat

Tältä sivulta löytyy uudet alkavat sarjat, jotka on etsitty kanavien 1-2 viikon päähän ulottuvista ohjelmatiedoista. Palvelu sisältää uudet sarjat, kunhan sarjan alkamisesta on maininta ohjelmatiedoissa.

Digileluista löytyy myös jatkuvat sarjat ja elokuvat -palvelut.

Uudet sarjat haettu 2014-10-01

Bones, FOX
2014-10-02 21:00
Osa 1. Airuet lähteellä. Booth on vasta palaamassa töihin, kun Angelan selvänäkijä kertoo suihkulähteen alla olevista useista ruumiista. Boothin ja Brennanin on vaikea uskoa selvänäkijän kykyihin. Amerikkalainen rikosdraamasarja.

Huutokaupan metsästäjät, FOX
2014-10-07 20:30
Osa 1. Varamies hakusassa. Barryn aamu alkaa huonosti, joten hän värvää itselleen apurin. Mark Balelo haluaa näyttää, mikä hän on miehiään. Amerikkalainen tosi-tv-ohjelma.

Panttilainaamo UK, JIM
2014-10-03 22:00
Kausi 1. Jakso 1/8. Lordi Rick. Uusi sarja! Tervetuloa seuraamaan Regal Pawn -panttilainaamon arkea Chesteriin, Englantiin! Puotia pitää Mark ”Big Mark” Manning yhdessä tyttärensä Vickin, parhaan ystävänsä ”Little Markin” sekä tämän pojan Marcon kanssa. Tässä panttilainaamossa voi kuulla historian siipien havinaa! Tässä jaksossa Big Markin panttilainaamolle tarjotaan muun muassa panssariajoneuvoa ja laadukasta säkkipilliä. Jaksossa vierailee myös Las Vegasin panttilainaamosta tuttu Rick Harrison, joka kiinnostuu lordin arvon ostamisesta. Englantilainen realitysarja. (44′)

Pariskunnan superdieetti, LIV
2014-10-10 22:00
Kausi 1. Jakso 1/8. Liian lihava vaimoksi. Uusi sarja alkaa! Sarjassa seurataan kahta pariskuntaa, joilla on kahdeksan viikkoa aikaa sulattaa jenkkakahvansa, kohentaa kuntoaan ja saada samalla parisuhteensa paremmalle tolalle. Pariskuntien apuna ovat lääkärit, kuntovalmentajat sekä terapeutit. Se on varmaa, että pariskuntien elämät muuttuvat viikkojen aikana, mutta jatketaanko sen jälkeen hoikempaa elämää yhdessä vai yksin? Megin ja Jayn suhde ei ole edennyt neljään vuoteen. Jay ei halua naimisiin lihavan naisen kanssa. Tyesen ja Williamin avioliitto on muuttunut ystävyyssuhteeksi. Ylipainon takia intohimo on kadonnut täysin. Amerikkalainen realitysarja. (42′)

Posse, MTV3
2014-10-04 17:30
UUSI SARJA ALKAA! Syksyn suuri viihdeuutuus, positiivisen anarkistinen suora talkshow Posse alkaa. Aku Hirviniemi, Jaakko Saariluoma, Jarppi Leppälä, Jukka Hildén, Jarno Laasala ja HP Parviainen vievät tutut kasvot epämukavuusaluelleen ja tarttuvat ajankohtaisiin ilmiöihin ja henkilöihin. Ensimmäisessä jaksossa Possen käsittelyssä mm. Robin, Anne Kukkohovi, Sara Chafak ja Teemu Selänne. Tuotanto: Rabbit Films.

Maistuvimmat liikeideat, Nelonen
2014-10-03 13:50
Kausi 1. Jakso 1/20. Papumuhennos vastaan lasagne. SARJA ALKAA. Tämänkertaiset joukkueet ovat Dots and Yo’s, äidin ja tyttären muodostama joukkue, joka valmistaa suvussa kulkevan reseptin mukaisesti nigerialaista mustasilmäpapumuhennosta ja CiCi CoCo, joka valmistaa sekä perinteisiä että hieman erikoisempiakin lasagneja. (44′)

Huima konttihuutokauppa, Nelonen
2014-10-08 13:20
Kausi 1. Jakso 1/6. Salainen kätkö. SARJA ALKAA. Mo vedättää Matthew’n maksamaan kalliin hinnan antiikkia sisältävästä kontista, josta löytyy lupaavalta vaikuttava lukittu kassakaappi. Israelin pojat panostavat rahansa isoja pahvilaatikoita sisältävään konttiin tietämättä, mitä laatikot pitävät sisällään. Amerikkalainen sarja. (20′)

Explorers – elämysten metsästäjät, Sub
2014-10-04 07:30
Karina Hollekim ja Fatiman käsi. Uusi sarja alkaa! Avausjaksossa Malilla sijaitseva jyhkeä Fatiman käsi -vuori houkuttelee base-hyppääjä Karina Hollekimin kokeilemaan vaativaa temppua. Kuinka hurjapään käy aavikon kuumuudessa? Itävaltalaisessa seikkailusarjassa maailman kokeneimmat extremeurheilijat ja omien rajojensa kokeilijat vievät katsojat mahtaviin maisemiin, hengenvaarallisiin maastoihin ja jopa kuoleman rajalle.

Perilliset, YLE Fem
2014-10-01 21:00
Sarja alkaa. 1/10. Maailmankuulu taiteilija Veronika sairastaa pitkälle edennyttä syöpää, mutta sitä hänen lapsensa eivät tiedä. Hänen testamentissaan on salaisuus, joka muuttaa kaikkien elämän. Tanskalainen draamasarja. HD

Ulos luontoon, YLE TV1
2014-10-04 18:15
Ovela kuin kettu. Eli kuinka puijataan ryhmä nuoria irti älypuhelimista ulos luontoon. Juontajina Minna Pyykkö ja Kimmo Ohtonen. Sarja alkaa. HD

Kätevä emäntä, YLE TV2
2014-10-01 19:30
Sarja alkaa. 1/6. Kylkiäinen. Mä katon vielä pari päivää, että käykse mihinkään, onks sillä käyttötarkoitusta. R: Minna Kivelä, Annu Valonen, Maria Sid, Lotta Lindroos, Kaisa Mattila, Jarkko Tiainen, Lari Halme. (U). HD

Tyylikkäitä tilaratkaisuja, YLE TV2
2014-10-06 11:20
Sarja alkaa. Osa 1/8. Tanskalainen arkkitehti ja sisustussuunnittelija Frederikke Aagaard tutustuu hyvällä maulla sisustettuihin ja käyttäjiään palveleviin julkisiin tiloihin. Mitä erikoista on ravintola Geistissa? HD

Ideamyrsky, Kutonen
2014-10-04 21:00
UUSI SARJA ALKAA! Sarjan ensimmäisessä jaksossa käynnistyy kilpailu, jossa suunnitteluinsinöörit etsivät puolessa tunnissa tekniseen ongelmaan mahdollisimman innovatiivista ratkaisua. Kahden parhaan kilpailijan ideat toteutetaan käytännössä joukkueittain ja voittajajoukkueen johtaja saa jatkaa kilpailussa. Koko kilpailun voittajalle on luvassa 50 000 dollarin palkinto ja vuoden työsopimus. (The Big Brain Theory, tosi-tv, 1. kausi, USA, 2013)

Mielenhallinnan mestarit, Kutonen
2014-10-10 20:00
UUSI SARJA ALKAA! Mielenhallinnan mestarit sukeltaa tajunnan syövereihin ja paljastaa, miten voimakkaasti ihmismieli on muokattavissa. Mieleltään vahvimmatkin ovat haavoittuvaisia oikein toteutetulle manipulaatiolle. Toisaalta kenen vain on mahdollista opetella vaikuttamaan muihin ihmisiin. Neljä manipuloinnin mestaria demonstroi sarjassa hypnoosin, mentalismin ja muiden psykologisten menetelmien avulla, miten helppoa toisen ihmisen pään sisään on sukeltaa. Pahaa-aavistamattomat koehenkilöt kokevat sarjassa elämänsä yllätyksen. (Mind Control Freaks, tosi-tv, 1. kausi, USA, 2013)

Jos mies saisi päättää, TV5
2014-10-04 07:00
UUSI SARJA ALKAA! Brittisarjassa aviomiehet ja poikaystävät pistävät tyylinsä hukanneiden naisten garderobin uusiksi. Miesten apuna on ohjelman juontaja, tunnettu tyyliguru Lisa Snowdon. Käytössään miehillä on 5000 puntaa ja aikaa vaatekaapin uudistamiseen on kaksi viikkoa. (Your Style in His Hands, lifestyle, 1. kausi, Iso-Britannia, 2013)

Mr. Sunshine, TV5
2014-10-06 19:30
UUSI SARJA ALKAA! Ben Donovan (Matthew Perry) on synkkä ja itsekeskeinen mies, joka havahtuu olotilaansa 40-vuotispäivän kynnyksellä. Ikäkriisin myötä Ben joutuu katsomaan peiliin kriittisin silmin. Miehen elämää hallitsee työ johtajana San Diegossa sijaitsevassa Sunshine Center -areenassa, jossa hänellä on alaisinaan joukko toinen toistaan erikoisempia persoonia. (Mr. Sunshine, sitcom, 1. kausi, USA, 2011)

Lindsay, TV5
2014-10-07 20:00
UUSI SARJA ALKAA! Paljastava kahdeksanosainen sarja kuvaa näyttelijänä ja laulajana tunnetun entisen lapsitähden Lindsay Lohanin kamppailua päihdeongelmaa vastaan ja yritystä saada itsensä takaisin raiteille. Avausjaksossa nähdään, kuinka vieroituksesta päässyt Lohan aloittaa uuden elämän New Yorkissa. Aluksi sujuu hyvin, mutta pian kämppäjahti ja paparazzit alkavat koetella tähden pinnaa. (Lindsay, tosi-tv, USA, 2014)

Uudet sarjat on haettu seuraavilta kanavilta:
AVA, FOX, JIM, LIV, MTV3, Nelonen, Sub, YLE Fem, YLE TV1, YLE TV2, YLE Teema, Kutonen, TV5

  • Seuraa Digileluja

    Facebook Twitter RSS Google+