Uudet sarjat

Tältä sivulta löytyy uudet alkavat sarjat, jotka on etsitty kanavien 1-2 viikon päähän ulottuvista ohjelmatiedoista. Palvelu sisältää uudet sarjat, kunhan sarjan alkamisesta on maininta ohjelmatiedoissa.

Digileluista löytyy myös jatkuvat sarjat ja elokuvat -palvelut.

Uudet sarjat haettu 2014-08-20

Bones, FOX
2014-08-23 20:10
Osa 1. Jenkit ja britit, osa 1. Booth ja Brennan ovat Englannissa konferenssissa, kun heidät pyydetään auttamaan Scotland Yardia murhatutkinnassa. Amerikkalainen rikosdraamasarja.

Intelligence ? Agentti 2.0, FOX
2014-08-25 21:00
Osa 1. Pilotti. Salaisen palvelun agentti Riley Neal pyydetään suojelemaan agentti Gabriel Vaughnia, jonka päähän on asennettu mikrosiru. Gabriel etsii kadonnutta vaimoaan. Amerikkalainen toimintasarja.

Toisenlaiset äidit, LIV
2014-08-20 21:00
Uusi sarja alkaa! Toisenlaiset äidit -sarjassa seurataan äitejä sekä heidän perheidensä arkea raskauden loppumetreiltä aina synnytykseen ja vauvan ensimmäisiin kuukausiin saakka. Tänään tavataan Susanna ja Tomi, jotka odottavat toista lastaan. Pariskunta tapasi aikoinaan lastenkodissa. Itsenäisen elämän opettelu ei ole ollut Tomille helppoa. Perheen isä etsiikin nyt itselleen omaa asuntoa. Ohjelmaa juontaa Piritta Hagman. Kotimainen ohjelma. 1. tuotantokausi. (41′)

Super Fun Night, MTV3
2014-08-26 00:35
Pianobaari. Uusi sarja alkaa! Kimmie, Marika ja Helen-Alice päättävät lähteä viettämään iltaa tällä kertaa pianobaariin. Kimmie aikoo kohdata pelkonsa ja esiintyä, mutta saa vastaansa häikäilemättömän työkaverinsa Kendallin, jolla on kova kilpailuvietti. Kaiken lisäksi Kendall on kiinnostunut Kimmien ihastuksesta, Richardista. Amerikkalainen komediasarja kolmesta nörttimäisestä naisystävyksestä, jotka päättävät pitää hauskaa joka perjantai-ilta.

Hotellit haltuun, Nelonen
2014-08-25 17:50
Lika ja rangaistus. UUSI SARJA. Maineikas hotellinjohtaja Alex Polizzi kiertää Britanniaa auttamassa ongelmien kanssa painiskelevia hotelleja uuteen nousuun. Winchesteriläinen First In Last Out on saanut asiakkailta murska-arvostelut netissä, eikä suotta: paikka on niin saastainen, ettei Alex edes suostu jäämään sinne yöksi. Saadaanko hotelli niin siistiksi, että arvostelijat muuttavat mielensä? Englantilainen realitysarja. 7. tuotantokausi. (41′)

Katujen kasvatti, Sub
2014-08-25 21:00
Silmä silmästä. UUSI SARJA ALKAA. Los Angelesiin sijoittuva vauhdikas toimintadraama sukeltaa jengeihin keskittyneen erikoisyksikön vaaralliseen arkeen. Iskuryhmän nouseva tähti on kovahermoinen ja katuviisas rikosetsivä Ryan Lopez, joka on alun perin soluttautunut poliisiin toimiakseen myyränä latinojengi Los Angelicosille. Uskollisuus lapsuudesta tutulle rikollispomolle alkaa kuitenkin horjua, kun työpari murhataan kylmäverisesti hänen silmiensä edessä. Panokset kovenevat molemmin puolin, eikä kukaan ole enää koskematon. Sarjan on luonut Fast & Furious -leffoja kynäillyt Chris Morgan ja sen keskeisissä rooleissa nähdään mm. Ramon Rodriguez (Battle Los Angeles, Langalla), Terry O’Quinn (Lost), Cliff Curtis (Die Hard 4.0, Training Day) sekä RZA (G.I. Joe: Kosto, Californication).

Osoite: Rooma: Jim Hancock, YLE Fem
2014-08-23 19:00
Sarja alkaa. 1/6. Jim on asunut Roomassa poikavuosista lähtien, ja Trastevere on hänen kaupunginosansa. Paljon on muuttunut, mutta vanhaakin on jäljellä. Katukuvassa näkyy yhä selvemmin matkailu. O: Martin Ilmoni, Kaleido 2011. (U)

Efter Nio, YLE Fem
2014-08-25 21:00
Sarja alkaa. Kultareunuksista arkea. Kiinnostavat vieraat keskustelevat trendeistä, terveydestä, kuluttamisesta, työstä ja vapaa-ajasta Sonja Kailassaaren ja Mårten Svartströmin johdolla.

Tähtihetkiä television historiassa, YLE Fem
2014-08-26 19:00
Sarja alkaa. Osa 1/8: Tosi-tv. Sarjassa tarkastellaan, miten ohjelmaformaatit, uudet sisällöt, muodot ja tekniikka ovat muuttaneet tv-tarjontaa kuluneen 60 vuoden aikana. HD

Älä pyyhi kyyneleitä paljain käsin, YLE Fem
2014-08-27 21:00
Sarja alkaa. Osa 1/3. Homoseksuaalina eläminen vaatii rohkeutta. Rasmus pakenee pikkupaikkakunnan ahdasmielisyyttä Tukholmaan ja rakastuu Benjaminiin. Käsikirjoitus: Jonas Gardell. Ruotsalainen draamasarja. 2013 (U) HD

Murdochin murhamysteerit, YLE TV1
2014-08-20 17:10
Sähkö. Kanadalaisen rikosetsivä Murdochin tutkimukset Torontossa alkavat sähäkästi, kun uuden vaihtovirtasähkön esittelytilaisuudessa v. 1895 sattuu kuolemantapaus. Onneksi Murdoch saa apua Nikola Teslalta. UUSI SARJA. HD

Vauhtimimmit, YLE TV2
2014-08-21 11:25
Sarja alkaa. 1/10. Siskokset Erika ja Emilie lähtevät sivuvaunullisella moottoripyörällään etsimään Ruotsin mahtavimpia menopelejä, kiihkeimpiä kiihdytysajoja ja rämäpäisimpiä ratinvääntäjiä. (U)

Charlien enkelit, YLE TV2
2014-08-25 22:05
Uusi sarja alkaa. 1/8. Charlien enkelit ovat täällä taas selvittämässä rikoksia. Dramaattisten käänteiden jälkeen jahdataan ihmissalakuljettajaa, ja lopuksi enkelit saavat joukkoonsa uuden jäsenen. HD

Weed Country, Kutonen
2014-08-23 21:00
UUSI SARJA ALKAA! Syvällä erämaassa Kalifornian ja Oregonin osavaltioiden rajan tuntumassa piilee salattu, marihuanan valloittama alue. Kielletyn kasvin viljelijöille kyseessä on mittava kultasuoni: yhden kesän sato saattaa tuottaa miljoonia dollareita. Riskit ovat kuitenkin suuret. Discoveryn kuusiosainen sarja seuraa toimintaa marihuanan kasvattajien, välittäjien ja lain kouran näkökulmista. Kissa-hiiri -leikissä panoksena on sekä tuottoisin sato että sen paljastaminen ja tuhoaminen. (Weed Country, tosi-tv, 1. kausi, USA, 2013)

Top 20 kotivideot, TV5
2014-08-21 19:00
UUSI SARJA ALKAA! Ihmisen loputon usko omiin kykyihin ja tahaton koheltaminen aiheuttavat tilanteita, joille ei voi kuin nauraa. Kun tähän vielä lisätään lemmikkieläinten ja lasten toilailut, on täydellinen huumoripaketti valmis. Ohjelma esittelee Amerikan hauskimpia piilokamera- ja kotivideoita. Avausjaksossa luvassa on mm. räjähtävä hääkakku, keilausmokia, mämmikourainen muuttomies ja naku hotellivieras. (TOP 20 Funniest, viihde, 1. kausi, USA, 2013)

5D: Omituinen pakkomielteeni, TV5
2014-08-23 17:25
UUSI SARJA ALKAA! Minkälaista elämä on, kun nukkejen keräilystä tulee pakkomielle? Tai kun hurahtaa vaaleanpunaiseen väriin tai 50-luvun tyyliin? Amerikkalaisessa dokumenttisarjassa tutustutaan erilaisista pakkomielteistä kärsiviin kanssaihmisiin. Sarja paljastaa, kuinka pitkälle pakkomielteistä kärsivät ovat valmiita menemään ongelmansa vuoksi, ja kuinka paljon aikaa, rahaa ja energiaa pakonomaiseen keräilyyn tai tietynlaisen elämäntyylin ylläpitoon kuluu. (My Crazy Obsession, dokumenttisarja, 1. kausi, USA, 2013)

House, TV5
2014-08-24 18:30
UUSI SARJA ALKAA! Amerikkalainen sairaaladraama kertoo New Jerseyssä sijaitsevasta opetussairaalasta Princeton-Plainsborosta, siellä työskentelevästä omalaatuisesta lääkäristä Gregory Housesta ja hänen ryhmästään. Avausjaksossa lastentarhan opettaja menettää yllättäen puhekykynsä, ja sairaalassa rajut kohtaukset seuraavat toisiaan. Housen tiimi on ymmällään, sillä aivoista ei löydy kasvainta. Oranssi mies saa diagnoosin lisäksi yllättäviä parisuhdevinkkejä. Foreman ja Cameron saavat järkytyksekseen kuulla Housen todelliset motiivit palkkaamisensa taustalla. (House, draama, 1. kausi, USA, 2004)

Meidän perheen tähdet, TV5
2014-08-25 20:00
UUSI SARJA ALKAA! Koko perheen viihdeohjelmassa julkisuudesta tutut suomalaiset ja heidän lapsensa kisaavat leikkimielisesti. Menestyneeseen brittiformaattiin perustuvan sarjan henki on hyväntuulinen, hauska ja hupsutteleva, pääosassa sädehtivät kerrankin perheen pikku tähdet. Ohjelman vetäjänä nähdään kokenut näyttelijä, käsikirjoittaja ja juontaja Sanna Stellan. Hunks-tanssija Petri ”Mauno” Ahonen pistää poikansa Romeon, 6, kanssa kampoihin näyttelijä Saija Lentosen ja Valpurin, 6, sekä Neon2 -muusikko Jussi Rainion ja tyttärenpoika Micon, 9, joukkueille. Mikä onkaan Petri-isän pahin tapa? Missä oudoissa vaatteissa Jussi-pappa vietti jouluaattoa? Miltä mahtaa äiti Valpurin mielestä haista? (Meidän perheen tähdet, kotimainen koko perheen viihde, 1. kausi, 2014)

Fame, TV5
2014-08-27 01:45
SARJA ALKAA! Kultaisen 80-luvun klassikkosarja perustuu samannimiseen, vuonna 1980 valmistuneeseen elokuvaan. Famen keskiössä on joukko taidepainotteisessa New York City High Schoolissa opiskelevia nuoria. Hyväntuulinen sarja on kuorrutettu laululla, tanssilla ja musiikilla, kun nuoret nauttivat elämästään tavoitellen suurta unelmaa. Kuuluisuuteen ja rikkauksiin on kuitenkin vielä pitkä matka. (Fame, draama, 1. kausi, USA, 1982)

Uudet sarjat on haettu seuraavilta kanavilta:
AVA, FOX, JIM, LIV, MTV3, Nelonen, Sub, YLE Fem, YLE TV1, YLE TV2, YLE Teema, Kutonen, TV5

  • Seuraa Digileluja

    Facebook Twitter RSS Google+