Uudet sarjat

Tältä sivulta löytyy uudet alkavat sarjat, jotka on etsitty kanavien 1-2 viikon päähän ulottuvista ohjelmatiedoista. Palvelu sisältää uudet sarjat, kunhan sarjan alkamisesta on maininta ohjelmatiedoissa.

Digileluista löytyy myös jatkuvat sarjat ja elokuvat -palvelut.

Uudet sarjat haettu 2014-11-26

Matkalaukkujen metsästäjät, FOX
2014-11-26 18:05
Osa 1. Miami. Matkalaukkujen metsästäjät suuntaavat Miamiin, missä huutokaupataan kansainvälisen lentokentän löytötavaroita. Amerikkalainen tosi-tv-ohjelma.

Jaakon matkassa, FOX
2014-11-29 12:40
Osa 1. Kalle ja Riina-Maija Palander ovat ostaneet itä-Virosta Ontikan kartanon ja kunnostaneet siitä majatalon ja ratsutilan. Ontikan vieraat ovat kuin osa Palanderin perhettä, sillä Kallen ja Riina-Maijan koti on majatalon yhteydessä. Ohjelman isäntänä Jaakko Selin.

Karita, raakaa ja makeaa, FOX
2014-12-01 09:55
Osa 1. Karita, raakaa ja makeaa -ohjelmassa herkutellaan herkullisella ja terveellisellä raakaruoalla. Sarjan aloitusjaksossa tutustutaan raakaruokakeittiössä tarvittaviin raaka-aineisiin.

Panttilainaamo Louisiana, JIM
2014-12-01 22:00
Kausi 1. Jakso 1/8. Aaseja ja avaruusolioita. Uusi sarja! Ma-to klo 22.00. Panttilainaamo Lousiana -ohjelmassa seurataan Alexandriassa sijaitsevan Silver Dollar Pawn & Jewelry Center -putiikin arkea. Jimmie ”Big Daddy” DeRamus kerää puotiinsa historiallisia esineitä vaimonsa Peggy DeRamusin, tyttärensä Tammie DeRamus-Credeurin ja nuoremman veljensä Johnnie DeRamusin kanssa. Tässä jaksossa Jimmien vanha kaveri haluaa pantata 40-päisen aasilaumansa lähettääkseen lapsenlapsensa tanssikouluun. Panttilainaamoon tuodaan typerryttävän arvokkaita seteleitä sekä purkissa lilluva avaruusolio, joka kuulemma on kotoisin Alue 51:ltä. Amerikkalainen sarja. (20′)

Ruotsin miljonääriäiti Maria Montazami, LIV
2014-11-26 22:00
Kausi 1. Jakso 1/6. Ruotsi kutsuu. Uusi sarja alkaa! Hurmaava miljonääriäiti Maria Montazami on saanut itselleen oman sarjan. Maria on päättänyt viettää koko kesän perheineen Ruotsissa kesähuvilalla. Maria kutsuu huvilalle kyläilemään ruotsalaisia julkkiksia, joihin hän toivoo voivansa tutustua paremmin. Tänään Montazamit saapuvat kesälomalle Ruotsiin, mutta matka alkaa tökkiä jo heti lentokentältä lähdettäessä, sillä Maria ei oikein hallitse manuaalivaihteisella autolla ajamista. Ensimmäisiksi vieraiksi hulppeaan kartanoon on kutsuttu muusikot Kikki Danielsson ja Kicken Lundqvist. Ruotsalainen realitysarja.

Kaksi julkkista ja yhdet häät UK, LIV
2014-12-04 21:00
Kausi 1. Jakso 1/4. Koheltavat kaksoset. Uusi sarja alkaa. Kaksi julkkista ja yhdet häät on hulvaton uusi reality-sarja, jossa tavallisen pariskunnan häiden järjestely annetaan täysin kahden julkkiksen hoidettavaksi. Tänään Beulah ja James unelmoivat loisteliaista häistä englantilaisessa maalaiskartanossa. Heidän pahin pelkonsa toteutuu, kun he saavat hääsuunnittelijoiksi Johnin ja Edwardin eli popduo Jedwardin. Englantilainen realitysarja. (43′)

Unelmakoti puoleen hintaan, MTV3
2014-11-26 15:15
Vauvahaaveita. Uusi sarja alkaa! Rickettsin yksilapsisen perheen talo on käynyt auttamattoman ahtaaksi, joten edessä on kunnianhimoinen laajennushanke. Budjetti on kuitenkin tiukka, koska pariskunta haaveilee vielä toisesta lapsesta ja tarvitsee kalliin koeputkihedelmöityksen. Ellisin perhe puolestaan haluaa lisähuoneita kellarikerrokseen, mutta miten sinne saadaan valoa? Brittiläinen lifestyle-sarja, jossa uudistetaan koteja.

Isänmaan puolesta, MTV3
2014-11-29 01:45
Kotiinpaluu. Amerikkalainen merijalkaväen sotilas Nicholas Brody palaa kotiin Afganistanista kahdeksan vuoden sotavankeuden jälkeen. Kentälle vastaan saapuvat vaimo Jessica ja parin lapset, jotka hädin tuskin muistavat isäänsä vuosien poissaolon jälkeen. Vankeus on muuttanut Nicholasta ja Jessicalla on ollut suhde Mike Faberin kanssa joka on myös Nicholaksen vanha ystävä. CIA:n toimintaupseeri Carrie Mathison epäilee, että kyseessä on al-Qaidan juoni. Miksi sotilas Brodya olisi muuten pidetty vangittuna kaikki nämä vuodet? Myös Mathisonilla on oma salaisuutensa, josta hän ei halua muiden tietävän. Isänmaan puolesta on jännittävä amerikkalainen draamasarja sotilastiedustelun vaarallisesta maailmasta, joka on palkittu Emmy- ja Golden Globe -patsailla. Uusi sarja alkaa!

Kohde, MTV3
2014-12-02 23:45
Merimiesten sikarit. SARJA ALKAA. Kone antaa kohteeksi Jack Salazar -nimisen merimiehen, joka tulee Manhattanille viettämään iloista laivastoviikkoa, mutta sotkeutuu tietämättään timanttien salakuljetukseen. John Reese, Harold Finch ja Sam Shaw yrittävät pelastaa hänet väkivallan keskeltä. Rikosetsivä Jocelyn ”Joss” Carter on alennettu uniformupukuiseksi poliisiksi, mikä on seurausta HR:n hämäräperäisistä toimista. Carter keskeyttää Carl Eliasin ja Scarfacen punaviiniaterian saadakseen timantteihin liittyviä tietoja. Niitä tulee: Maksim, panttilainaamo, Flatiron District. Venäläisten gangsterien ja USA:n merivoimien devil-dogien aseet laukaisevat teurastuksen. Pystyykö Fusco purkamaan pommin pelastaakseen Jackin ystävän? Minne timantit ja dollarit joutuvat? Kenet mentaalisairaalaan suljettu Root alias Robin ilmoittaa tappavansa? New York Cityyn sijoittuva amerikkalainen rikosdraamasarja kahden miehen ja Koneen (The Machine) salaisesta yhteistyöstä rikosten ehkäisemisessä. – Kolmannen tuotantokauden (USA 2013-2014) aloitusjakso.

Jengielämää, Nelonen
2014-11-26 02:55
Kausi 6. Jakso 1/14. Tappajan kosto. SARJA ALKAA. Jaksossa tutustutaan pahamaineiseen Asian Boyz eli ABZ-jengiin, joka terrorisoi Etelä-Kaliforniaa etenkin 90-luvulla. ABZ erikoistui oman yhteisönsä kiristämiseen ja autovarkauksiin. Riita kilpailevan Wah Ching -jengin kanssa johti sotaan, joka herätti myös poliisien huomion. Sen seurauksena ABZ-jengin johtajat joutuivat vankilaan ja jengin asema heikkeni. Amerikkalainen dokumenttisarja. (43′)

Gordon Ramsay ja paras ravintola, Nelonen
2014-12-04 17:50
Kausi 1. Jakso 1/11. Paras italialainen. SARJA ALKAA. Gordon Ramsayn kilpailu Britannian parhaan ravintolan tittelistä alkaa kahden italialaisen ravintolan kohtaamisella. Perinteinen sisilialainen Mennula Lontoossa ja huippumoderni Casamia Bristolissa joutuvat selviytymään kolmesta Gordonin asettamasta haasteesta kamppailussa paikasta kilpailun semifinaaliin. Englantilainen lifestyleohjelma. (47′)

Bill Grangerin makoisat matkat, Nelonen
2014-12-05 14:20
Kausi 1. Jakso 1/10. Essex. SARJA ALKAA. Australialainen Bill Granger matkustaa ensimmäiseksi Etelä-Englannin Essexiin. Hän toivoo sisäisen metsästäjä-keräilijänsä heräävän henkiin luonnon keskellä. Leirinuotiolla paistuvat taimenet ja kalkkunat, jälkiruuaksi syödään paikallista herkkua, vuohenmaitojäätelöä. Englantilainen ruokaohjelma.

Saamelaissessiot, YLE Fem
2014-12-02 19:00
Sarja alkaa. 1/13 Tunnetut ruotsalaismuusikot lyöttäytyvät saamelaisartistien kanssa yhteen työstämään uutta kappaletta. Vassijaurin tunturikylässä pääsevät aluksi yhteistyötä hiomaan Markus Krunegård ja Inga Juuso.

Pahan vanki, YLE TV1
2014-11-30 21:55
Uusi sarja (Escape Artist) 1/3. Ansaitseeko jokainen ihminen saada oikeutta? Taitava puolustusasianajaja saa vapaaksi joka ikisen päämiehensä. Entä jos siitä kiitokseksi saa itse kärsiä? N: David Tennant. T: BBC HD

Valomerkki, YLE TV2
2014-11-26 13:20
Uusi sarja alkaa. Kaveriporukka unelmoi rocktähteydestä. Kun ei ole töitä, voi panostaa kaiken musiikkiin. Mutta sillä ei vielä elä. Elias manageroi Constantinea maailmalle. HD

Joulukalenteri: Porokuiskaajan arvoitus, YLE TV2
2014-12-01 07:51
Osa 1. Joulu on tulossa ja täällä on miljoona lahjaa paketoimatta! Tonttutyttö Pirpana on kiinnostuneempi poroista kuin paketoinnista. Kaupungissa asuva Väinö tuo kotiinsa löytökoiran, joka on hyvin, hyvin nälkäinen. HD

Justimus esittää: Fuck the Police, YLE TV2
2014-12-04 20:55
Sarja alkaa. 1/8. Räppärin urasta haaveilevat kaverukset Jyrki ja Matias väsäävät uutta demoaan. Kreisikomedia. T: Yellow Film & TV HD

Tanskalaisarkkitehtien koteja, YLE Teema
2014-12-02 16:30
Sarja alkaa. Eva Harlou vierailee tanskalaisarkkitehtien kodeissa. Aluksi hän tutustuu Nils Holscherin ultramoderniin lasitaloon Kööpenhaminassa. Talosta tuli maailmankuulu, kun Oprah Winfrey esitteli sen ohjelmassaan. (U)

Selviytyjäkaksikko, Kutonen
2014-11-28 20:00
UUSI SARJA ALKAA! Henkiinjäämisekspertit luonnontieteilijä Cody Lundin ja armeijan koulutuksen saanut Dave Canterbury näyttävät maailman vaativimmissa maasto-olosuhteissa, miten taidot ja luova ajattelu pitävät ihmisen hengissä. Avausjaksossa Cody ja Dave ovat autiosaarella Nova Scotian rannikolla keskellä talvea. Pelastusveneen varusteiden turvin he näyttävät, miten tilanteesta selvitään hengissä. (Dual Survival, asiaohjelma, 1. kausi, USA, 2010)

Uudet sarjat on haettu seuraavilta kanavilta:
AVA, FOX, JIM, LIV, MTV3, Nelonen, Sub, YLE Fem, YLE TV1, YLE TV2, YLE Teema, Kutonen, TV5

  • Seuraa Digileluja

    Facebook Twitter RSS Google+