Uudet sarjat

Tältä sivulta löytyy uudet alkavat sarjat, jotka on etsitty kanavien 1-2 viikon päähän ulottuvista ohjelmatiedoista. Palvelu sisältää uudet sarjat, kunhan sarjan alkamisesta on maininta ohjelmatiedoissa.

Digileluista löytyy myös jatkuvat sarjat ja elokuvat -palvelut.

Uudet sarjat haettu 2014-08-01

Hetki ennen tuhoa, FOX
2014-08-02 14:55
Osa 1. Concorden turma. Vuonna 2000 Air Francen lento 4590 syttyi palamaan nousun yhteydessä ja törmäsi hotelliin. 113 ihmistä kuoli epäonnisen tapahtumaketjun seurauksena. Dokumenttisarja, National Geographic Channel.

24Kitchen: Mummojen parhaat reseptit, FOX
2014-08-04 10:25
Osa 1. Capena. Irlantilainen ruokakirjailija Donald Skehan on Rooman lähellä Capenassa Lina-mummon luona ja laittaa mm. herkullista paprikakanaa ja panzanellaa. Vapaa-ajan ohjelma. 24Kitchen.

Kotikokkien taistelu, LIV
2014-08-04 17:50
Taisto alkakoon. Uusi sarja alkaa! Kotikokkijoukkueet kilpailevat siitä, kuka kokkaa parhaan illallisen – ja luo kotioloissa parhaan ravintolatunnelman. Joukkueet kilpailevat vastakkain ja yrittävät vakuuttaa taidoillaan toisensa, mutta myös kilpailun tuomarit sanovat illan päätteeksi painavan sanansa illalliselämyksestä. Kilpailun avausjaksossa päästään nauttimaan kreikkalaisista perinneruokalajeista Steven ja Helenin tapaan. Tuomareita ja muita kilpailevia pareja on kuitenkin äärimmäisen hankala miellyttää, eikä kritiikin antamista karsasteta. 3. tuotantokausi.

Pomo piilossa, MTV3
2014-08-05 20:00
Peruukkeja ja paljastumisia. Pomojen soluttautuminen tavallisten työntekijöiden joukkoon ei aina ole helppoa, ja silloin tällöin tarkkasilmäinen työntekijä huomaa vilpin ennen aikojaan. Tässä jaksossa kuusi sarjassa esiintynyttä pomoa kokoontuu New Yorkiin muistelemaan täpäriä tilanteita ja vertailemaan kokemuksiaan. Entä mitä tapahtuukaan, kun osat vaihtuvat? Amerikkalaisessa realitysarjassa yrityspomot soluttautuvat tavallisten työntekijöiden joukkoon nähdäkseen, kuinka heidän yrityksensä toimivat alaisten näkökulmasta.

Millerit, MTV3
2014-08-09 19:30
Suuria muutoksia. UUSI SARJA ALKAA! Hiljattain eronnut Nathan Miller odottaa mukavaa sinkkuelämää, mutta se tyssää alkuunsa, kun miehen äiti ilmestyy ovelle. Nathanin isä on jättänyt 43-vuotisen avioliiton, joten äiti päättää muuttaa poikansa luo. Vanhempien ero mullistaa aikuisten lasten elämän, sillä Nathanin isä muuttaa tyttärensä, Nathanin siskon, luo.

Petolliset enkelit, Nelonen
2014-08-04 22:55
Kotiinpaluu. SARJA ALKAA. Liviltä tutun sarjan seuraava jakso nähdään huomenna. Kim Gatlinin samannimiseen novelliin perustuvan Good Christian Bitches -sarjan pääosassa on leskeksi jäänyt Amanda Vaughn (Leslie Bibb). Edesmenneen aviomiehen mukana katoavat niin korkea elintaso kuin kaikki rikkaudetkin. Saadakseen uuden alun elämälleen Amanda muuttaa kahden lapsensa kanssa takaisin lapsuuden maisemiinsa Dallasiin. Varakkaan naapuruston arki täyttyy riettaista juoruista, Botoxista ja petoksista. Amanda tapaa niin uusia kuin vanhojakin tuttaviaan, joista jokaisen pinnan alla piilee likaisia salaisuuksia. Suurin haaste on kuitenkin Amandan perhe, joka ei usko entisen nenäkkään high school bitchin muuttaneen tapojaan. Avausjaksossa aviomiehensä ja kotinsa menettänyt Amanda palaa lapsineen äitinsä hoiviin Dallasiin, kotikaupunkiin, jonka tomut hän jo kerran karisti jaloistaan. Teininä luokkatovereitaan piinannut Amanda joutuu tekemään tilit selväksi menneisyytensä kanssa, sillä vaikka Amanda olisi muuttunut, Teksas on pysynyt ennallaan. Ensimmäinen haaste on löytää töitä ja selvittää, kuka on Amandan salainen ihailija. Amerikkalainen draamasarja. 1. tuotantokausi. (41′)

Hurja painonpudotus UK, Nelonen
2014-08-06 20:00
Pelkojen kohtaaminen. UUSI SARJA. Sarjassa seurataan rohkeiden ja sitkeiden ihmisten taistelua vaarallista ylipainoa vastaan. Heillä kaikilla on vähintään 90 kiloa ylipainoa – painolastia, joka vaarantaa heidän terveytensä ja jopa henkensä. Kyseessä ei ole kilpailu, vaan sarjan päähenkilöt pudottavat painoaan vuoden ajan terveellisesti ja turvallisesti ammattilaisten valvonnassa. Jokaisessa jaksossa kuullaan yhden pudottajan tarina ja seurataan hänen kokonaisvaltaista muodonmuutostaan. Avausjaksossa tavataan Julie, nelikymppinen nainen, jonka elämää paino rajoittaa ja joka pelkää epäonnistumista. Suhde aviomieheenkin kärsii, kun pariskunta nukkuu eri huoneissa. Pystyykö Julie kohtaamaan pelkonsa? Onko hänellä rohkeutta tarttua hurjaan haasteeseen vai viekö pelko voiton? Englantilainen realitysarja. 1. tuotantokausi. (44′)

Unelmien puutarhat, YLE Fem
2014-08-06 20:30
Sarja alkaa. Osa 1/4. Claus Dalby esittelee Fredensborgin linnan barokkipuutarhan, jossa on upea lehmuskuja. Hollantilaisessa modernissa puutarhassa muurin graffititkin ovat sopusoinnussa kasvien kanssa. (U)

Black Box, YLE TV2
2014-08-04 21:00
Uusi sarja alkaa. 1/13. Neurokirurgi Catherine Black on alansa huippuosaaja ja työskentelee haastavien potilaiden parissa. Myös naisen yksityiselämässä riittää haasteita kerrakseen. N: Kelly Reilly, Vanessa Redgrave. HD

Vaaralliset valinnat, Kutonen
2014-08-01 20:00
UUSI SARJA ALKAA! Jos talosi syttyy tuleen, mikä on paras tapa paeta: ikkunasta vai portaiden kautta? Entä jos ilma-aluksesi moottori hajoaa, oletko mieluummin hädän hetkellä helikopterissa vai lentokoneessa? Discoveryn uutuussarja vie katsojat hypoteettisten tilanteiden äärelle ja haastaa päättelemään, mikä annetuista vaihtoehdoista on toimivampi selviytymisen kannalta. Hätätilanteessa valinta tapahtuu usein elämän ja kuoleman välillä. Kussakin jaksossa selitetään tieteen keinoin, miksi tietty ratkaisu kannattaa. (Deadly Dilemmas, viihde, 1. kausi, USA, 2013)

Ajan hidastajat, Kutonen
2014-08-01 20:30
UUSI SARJA ALKAA! Jeff Lieberman ja Matt Kearney katsovat maailmaa hidastettuna kameran linssin läpi. Sarjassa nähdään uskomattoman tarkkoja, huippukameralla otettuja kuvasarjoja erilaisista tapahtumista. Jeff ja Matt mm. tutkivat hiilihappojään räjähdysominaisuuksia, kuvaavat moottorisahoilla temppuilevaa jonglööriä sekä heittävät butaanisytyttimiä tehosekoittimeen – kaikki tieteen nimessä! (Time Warp, viihde, 1. kausi, USA, 2008)

Cleaners, Kutonen
2014-08-02 22:00
UUSI SARJA ALKAA! Hemaisevat palkkatappajat Roxie ja Veronica ovat kuin yö ja päivä, mutta muodostavat yhdessä tehokkaan tiimin. Helpolta vaikuttavan keikan päätteeksi tyttöjä odottaa yllätys, joka muuttaa hetkessä heidän roolinsa saalistajista saalistettaviksi. Uutuussarjan pääosissa näyttelevät mm. Emmanuelle Chriqui (Veronica), Emily Osmant (Roxie), David Arquette (Frank Barnes), Robin Thomas Grossman (Barry), Burton Perez (Paco) ja Nathan Keyes (Kyle). (Cleaners, toiminta, 1. kausi, USA, 2013)

Kohtalokkaat kaunottaret, Kutonen
2014-08-02 22:30
UUSI SARJA ALKAA! Jännittävässä uutuussarjassa nähdään erillisiä tarinoita Tarantinon hengessä. Avausjakson tarinassa näyttelijäntaidoista on apua elokuvatähden, Lacey Riversin, joutuessa vankilaan. Lacey päätyy pian toisen vangin silmätikuksi ja on vaarassa joutua suihkussa raiskatuksi. Selviytyäkseen Lacey vikittelee sellitoverinsa puolelleen ja ryhtyy hurmaamaan komeaa vanginvartijaa. (Femme Fatales, eroottinen trilleri, 1. kausi, USA, 2011)

Roadtrip, Kutonen
2014-08-04 00:50
UUSI SARJA ALKAA! Kotimaisessa uutuussarjassa seurataan ammatikseen golfia pelaavan Peter %22Puhis%22 Puhakan ja golftoimittajana tunnetun Nikke Tyryn vauhdikasta matkaa avoautolla Euroopan halki. Matka alkaa Travemundesta, missä juhlitaan rajusti Saksan voittoa jalkapallon MM-kisojen alkusarjan peleissä. Lisäksi otetaan kaupungin paras golfkenttä haltuun. (Roadtrip, kotimainen lifestyle, 2014)

Ammattina sankari, Kutonen
2014-08-05 20:00
UUSI SARJA ALKAA! Uudessa kotimaisessa sarjassa seurataan puolen vuoden ajan neljän raskaan kaluston kuljettajan työtä ympäri Suomea ja Keski-Eurooppaa. 12-osainen sarja näyttää rekkamiehen työn monet puolet ja karistaa samalla ammattiin mahdollisesti liittyviä ennakkoluuloja. Sarjan ensimmäisessä osassa tutustutaan kuljettajiin. Pertin aamu alkaa kukonlaulun aikaan Kittilässä työnjaolla. Teuvo pakkaa Vantaalla auton täyteen hampurilaissämpylöitä. Tommilla on luvassa Lahden seudun metsissä ja Harrilla Tampereella esivalmistelut viikon ulkomaankeikkaa varten ovat hyvässä vauhdissa. (Ammattina sankari, kotimainen asiaohjelma, 2014)

Valmistuksen salat: Unelma-autot, Kutonen
2014-08-05 20:30
UUSI SARJA ALKAA! Discoveryn sarja vie suoraan autotaivaaseen, mistä löytyvät mm. Maserati, Audi R8, Morgan Aero Coupes ja Porsche 911. Miten nämä upeat menopelit suunnitellaan ja rakennetaan? (How It’s Made: Dream Cars, tosi-tv, 1. kausi, USA, 2013)

Ketjureaktio, Kutonen
2014-08-07 20:00
UUSI SARJA ALKAA! Myytinmurtajista tutun parivaljakon Adam Savagen ja Jamie Hynemanin juontaman sarjan jokaisessa jaksossa kaksi joukkuetta haastaa toisensa rakentamaan laitteen, jonka toiminta perustuu sen eri osien synnyttämään ketjureaktioon. Tehtävät vaativat joukkueilta äärimmäistä nokkeluutta ja luovaa ajattelua, kun ne rakentavat massiivisia mittasuhteita saavia laitekyhäelmiään. Adam ja Jamie tekevät päätöksen joukkueiden paremmuudesta ja julistavat näyttävimmän ja suurimman ketjureaktiolaitteen rakentaneet voittajiksi. (Unchained Reaction, viihde, 1. kausi, USA, 2013)

Roadtrip, TV5
2014-08-03 08:40
UUSI SARJA ALKAA! Kotimaisessa uutuussarjassa seurataan ammatikseen golfia pelaavan Peter ”Puhis” Puhakan ja golftoimittajana tunnetun Nikke Tyryn vauhdikasta matkaa avoautolla Euroopan halki. Matka alkaa Travemundesta, missä juhlitaan rajusti Saksan voittoa jalkapallon MM-kisojen alkusarjan peleissä. Lisäksi otetaan kaupungin paras golfkenttä haltuun. (Roadtrip, kotimainen lifestyle, 2014)

Tahdon morsiuspuvun: Kaasot, TV5
2014-08-04 12:50
UUSI SARJA ALKAA! Uutuussarjassa seurataan atlantalaisen hääpukuliikkeen arkea ja kiinnitetään erityishuomiota kaasojen pukuihin. Sarjan emäntänä häärää liikkeen omistaja Lori Allen. Avausjaksossa Molly haluaa häihinsä riikinkukkoteeman ja etsii morsiusneidoilleen aiheeseen sopivia asuja. Tinnellin seurueeseen kuuluu peräti 15 neitoa, joten mekoistakin on monta mielipidettä. (Say Yes to the Dress: Bridesmaids, lifestyle, 1. kausi, USA, 2011)

Uudet sarjat on haettu seuraavilta kanavilta:
AVA, FOX, JIM, LIV, MTV3, Nelonen, Sub, YLE Fem, YLE TV1, YLE TV2, YLE Teema, Kutonen, TV5

  • Seuraa Digileluja

    Facebook Twitter RSS Google+