Uudet sarjat

Tältä sivulta löytyy uudet alkavat sarjat, jotka on etsitty kanavien 1-2 viikon päähän ulottuvista ohjelmatiedoista. Palvelu sisältää uudet sarjat, kunhan sarjan alkamisesta on maininta ohjelmatiedoissa.

Digileluista löytyy myös jatkuvat sarjat ja elokuvat -palvelut.

Uudet sarjat haettu 2014-07-26

Paksut poliisit, FOX
2014-07-29 17:05
Osa 1. Sellisiivooja haussa. Poliisipäällikkö Jones aikoo nakittaa sellien siivousvuoron laiskimmalle poliisille. Dokumenttisarja.

Criminal Minds, FOX
2014-07-29 21:00
Osa 1. Kasvoton ja nimetön. Tuntematon tappaja uhkaa lääkärin poikaa. Prentiss huolestuu Hotchin katoamisesta. Amerikkalainen rikosdraama.

Hetki ennen tuhoa, FOX
2014-07-31 15:25
Osa 1. Concorden turma. Vuonna 2000 Air Francen lento 4590 syttyi palamaan nousun yhteydessä ja törmäsi hotelliin. 113 ihmistä kuoli epäonnisen tapahtumaketjun seurauksena. Dokumenttisarja, National Geographic Channel.

24Kitchen: Mummojen parhaat reseptit, FOX
2014-08-04 10:25
Osa 1. Capena. Irlantilainen ruokakirjailija Donald Skehan on Rooman lähellä Capenassa Lina-mummon luona ja laittaa mm. herkullista paprikakanaa ja panzanellaa. Vapaa-ajan ohjelma. 24Kitchen.

Klikkaa mua, MTV3
2014-07-29 21:00
Osa 1. Sanneli. Ellan kevät on kiireinen. Sisustussuunnittelijan työt Suuntana koti -ohjelmassa jatkuvat, ja ala-asteikäisten lasten yhteishuoltajuus on vaihtumassa väliaikaisesti yksinhuoltajuudeksi Ellan ex-miehen ilmoittaessa lähtevänsä kuukausiksi taiteilijaresidenssiin Italiaan. Kaiken huipuksi Ellan asunto menee myyntiin ja hänen on etsittävä uusi. Eero on edelleen mukana kuvioissa, mutta löytyykö ClickMe:lle sittenkin käyttöä? Edessä ovat myös häät, mutta kenen?

Hotellit kuntoon, Gordon Ramsay, Nelonen
2014-07-31 21:00
Laulava omistaja. SARJA ALKAA. Jimiltä tutun sarjan toinen tuotantokausi alkaa. Meson de Mesilla olisi täydellinen lomanviettopaikka, mutta omistaja on hankkinut hotellin omaksi esiintymislavakseen, ja hotellivieraat jäävät sivuosaan. Ruoka ja sisutus eivät sovi paikkaan lainkaan. Henkilökunnankin kanssa riittää draamaa. Gordon tekee mittavia muutoksia ja huomioi viimein hotellivieraiden tarpeet. Myös henkilökunta on mielissään. Mutta malttaako omistaja jättää laulajan uransa jäihin? Amerikkalainen lifestylesarja.

Petolliset enkelit, Nelonen
2014-08-04 22:55
Kotiinpaluu. SARJA ALKAA. Liviltä tutun sarjan seuraava jakso nähdään huomenna. Kim Gatlinin samannimiseen novelliin perustuvan Good Christian Bitches -sarjan pääosassa on leskeksi jäänyt Amanda Vaughn (Leslie Bibb). Edesmenneen aviomiehen mukana katoavat niin korkea elintaso kuin kaikki rikkaudetkin. Saadakseen uuden alun elämälleen Amanda muuttaa kahden lapsensa kanssa takaisin lapsuuden maisemiinsa Dallasiin. Varakkaan naapuruston arki täyttyy riettaista juoruista, Botoxista ja petoksista. Amanda tapaa niin uusia kuin vanhojakin tuttaviaan, joista jokaisen pinnan alla piilee likaisia salaisuuksia. Suurin haaste on kuitenkin Amandan perhe, joka ei usko entisen nenäkkään high school bitchin muuttaneen tapojaan. Avausjaksossa aviomiehensä ja kotinsa menettänyt Amanda palaa lapsineen äitinsä hoiviin Dallasiin, kotikaupunkiin, jonka tomut hän jo kerran karisti jaloistaan. Teininä luokkatovereitaan piinannut Amanda joutuu tekemään tilit selväksi menneisyytensä kanssa, sillä vaikka Amanda olisi muuttunut, Teksas on pysynyt ennallaan. Ensimmäinen haaste on löytää töitä ja selvittää, kuka on Amandan salainen ihailija. Amerikkalainen draamasarja. 1. tuotantokausi. (41′)

Tyylikkäitä tilaratkaisuja, YLE Fem
2014-07-28 19:00
Sarja alkaa. Osa 1/8. Tanskalainen arkkitehti ja sisustussuunnittelija Frederikke Aagaard tutustuu hyvällä maulla sisustettuihin ja käyttäjiään palveleviin julkisiin tiloihin. Mitä erikoista on ravintola Geistissa? HD

Eläimellistä menoa Norjassa, YLE Fem
2014-07-29 20:30
Sarja alkaa. Osa 1/6. Ruma kuin sika. Ludvig Lökholm Lewin kumppaneineen tutkii, pitävätkö vanhat näkemykset eläimistä yhä paikkansa. Onko sika Norjan rumin otus, vai onko jokin muu vielä rumempi? HD

Marikki, YLE Fem
2014-07-31 18:00
BUU: Sarja alkaa. 1/5: Marikki lentää. Joen varrella sijaitsee Kesäkumpu-talo, jossa asuvat Marikki ja Liisa vanhempiensa ja kotiapulaisen Alvan kanssa. Astrid Lindgrenin teokseen perustuva sarja, 1979. buu.yle.fi (U)

Ja he elivät onnellisina …, YLE TV2
2014-07-27 13:10
Sarja alkaa. 1/8. Avioliittoja solmitaan Ruotsissa enemmän kuin koskaan, mutta myös avioerojen määrä kasvaa koko ajan. Mitä avioliitolta odotetaan ja miksi liitot eivät kestä? Kuinka parisuhde pidetään kunnossa?

Black Box, YLE TV2
2014-08-04 21:00
Uusi sarja alkaa. 1/13. Neurokirurgi Catherine Black on alansa huippuosaaja ja työskentelee haastavien potilaiden parissa. Myös naisen yksityiselämässä riittää haasteita kerrakseen. N: Kelly Reilly, Vanessa Redgrave. HD

Vaaralliset valinnat, Kutonen
2014-08-01 20:00
UUSI SARJA ALKAA! Jos talosi syttyy tuleen, mikä on paras tapa paeta: ikkunasta vai portaiden kautta? Entä jos ilma-aluksesi moottori hajoaa, oletko mieluummin hädän hetkellä helikopterissa vai lentokoneessa? Discoveryn uutuussarja vie katsojat hypoteettisten tilanteiden äärelle ja haastaa päättelemään, mikä annetuista vaihtoehdoista on toimivampi selviytymisen kannalta. Hätätilanteessa valinta tapahtuu usein elämän ja kuoleman välillä. Kussakin jaksossa selitetään tieteen keinoin, miksi tietty ratkaisu kannattaa. (Deadly Dilemmas, viihde, 1. kausi, USA, 2013)

Ajan hidastajat, Kutonen
2014-08-01 20:30
UUSI SARJA ALKAA! Jeff Lieberman ja Matt Kearney katsovat maailmaa hidastettuna kameran linssin läpi. Sarjassa nähdään uskomattoman tarkkoja, huippukameralla otettuja kuvasarjoja erilaisista tapahtumista. Jeff ja Matt mm. tutkivat hiilihappojään räjähdysominaisuuksia, kuvaavat moottorisahoilla temppuilevaa jonglööriä sekä heittävät butaanisytyttimiä tehosekoittimeen – kaikki tieteen nimessä! (Time Warp, viihde, 1. kausi, USA, 2008)

Cleaners, Kutonen
2014-08-02 22:00
UUSI SARJA ALKAA! Hemaisevat palkkatappajat Roxie ja Veronica ovat kuin yö ja päivä, mutta muodostavat yhdessä tehokkaan tiimin. Helpolta vaikuttavan keikan päätteeksi tyttöjä odottaa yllätys, joka muuttaa hetkessä heidän roolinsa saalistajista saalistettaviksi. Uutuussarjan pääosissa näyttelevät mm. Emmanuelle Chriqui (Veronica), Emily Osmant (Roxie), David Arquette (Frank Barnes), Robin Thomas Grossman (Barry), Burton Perez (Paco) ja Nathan Keyes (Kyle). (Cleaners, toiminta, 1. kausi, USA, 2013)

Kohtalokkaat kaunottaret, Kutonen
2014-08-02 22:30
UUSI SARJA ALKAA! Jännittävässä uutuussarjassa nähdään erillisiä tarinoita Tarantinon hengessä. Avausjakson tarinassa näyttelijäntaidoista on apua elokuvatähden, Lacey Riversin, joutuessa vankilaan. Lacey päätyy pian toisen vangin silmätikuksi ja on vaarassa joutua suihkussa raiskatuksi. Selviytyäkseen Lacey vikittelee sellitoverinsa puolelleen ja ryhtyy hurmaamaan komeaa vanginvartijaa. (Femme Fatales, eroottinen trilleri, 1. kausi, USA, 2011)

Roadtrip, Kutonen
2014-08-04 00:50
UUSI SARJA ALKAA! Kotimaisessa uutuussarjassa seurataan ammatikseen golfia pelaavan Peter %22Puhis%22 Puhakan ja golftoimittajana tunnetun Nikke Tyryn vauhdikasta matkaa avoautolla Euroopan halki. Matka alkaa Travemundesta, missä juhlitaan rajusti Saksan voittoa jalkapallon MM-kisojen alkusarjan peleissä. Lisäksi otetaan kaupungin paras golfkenttä haltuun. (Roadtrip, kotimainen lifestyle, 2014)

Tahdon morsiuspuvun: Kaasot, TV5
2014-08-04 13:05
UUSI SARJA ALKAA! Uutuussarjassa seurataan atlantalaisen hääpukuliikkeen arkea ja kiinnitetään erityishuomiota kaasojen pukuihin. Sarjan emäntänä häärää liikkeen omistaja Lori Allen. Avausjaksossa Molly haluaa häihinsä riikinkukkoteeman ja etsii morsiusneidoilleen aiheeseen sopivia asuja. Tinnellin seurueeseen kuuluu peräti 15 neitoa, joten mekoistakin on monta mielipidettä. (Say Yes to the Dress: Bridesmaids, lifestyle, 1. kausi, USA, 2011)

Uudet sarjat on haettu seuraavilta kanavilta:
AVA, FOX, JIM, LIV, MTV3, Nelonen, Sub, YLE Fem, YLE TV1, YLE TV2, YLE Teema, Kutonen, TV5

  • Seuraa Digileluja

    Facebook Twitter RSS Google+