Uudet sarjat

Tältä sivulta löytyy uudet alkavat sarjat, jotka on etsitty kanavien 1-2 viikon päähän ulottuvista ohjelmatiedoista. Palvelu sisältää uudet sarjat, kunhan sarjan alkamisesta on maininta ohjelmatiedoissa.

Digileluista löytyy myös jatkuvat sarjat ja elokuvat -palvelut.

Uudet sarjat haettu 2014-09-21

Rakkautta ensitreffeillä, AVA
2014-09-23 22:30
Lirkuttelua ja möläyttelyä. SARJA ALKAA! Sarjan avausjaksossa sinkut kokoontuvat ravintolaan sokkotreffeille. Onko luvassa romantiikkaa vai riitelyä, kun toisilleen tuntemattomat ihmiset istutetaan saman pöydän ääreen? Näemme muun muassa naistennaurattaja Terryn, joka yrittää liehitellä nuorta seuralaistaan sekä itsevarman ex-sotilaan, jonka mielestä ensitreffeillä kannattaa puhua kakasta ja pedofiileistä.

Kuninkaalliset skandaalit, AVA
2014-09-24 14:40
Dianan hovimestarin tapaus. SARJA ALKAA! Amerikkalainen dokumenttisarja ruotii kuningasperheisiin ja hoveihin liittyviä salaisuuksia, rikoksia ja salaliittoja. Ensimmäisessä jaksossa käsitellään prinsessa Dianan hovimestarina toimineen Paul Burrellin tapausta. Vuonna 2001 poliisi suoritti kotietsinnän Burrellin talossa ja löysi satoja Dianalle kuuluneita esineitä. Mukana oli muun muassa prinsessan vaatteita, valokuvia, kortteja ja koriste-esineitä. Hovimestari itse väitti Dianan lahjoittaneen osan esineistä hänelle. Oliko Burrell varastanut tavarat vai vain ottanut ne säilytykseen, jotta ne eivät päätyisi vääriin käsiin? Burrellia vastaan nostettiin syytteet, ja oikeudenkäynnistä muodostui tiiviisti seurattu mediatapahtuma, jonka yllättävät käänteet ihmetyttivät koko kansakuntaa.

24Kitchen: Sara leipoo, FOX
2014-09-21 09:40
SARJA ALKAA! Saran lempparit. Ensimmäisessä jaksossa Sara leipoo lempileivonnaisiaan: runebergintorttuja, bébé- sekä perunaleivoksia. 24Kitchen.

Tuppukylän turvaajat, FOX
2014-09-22 11:15
Osa 1. Keskusteluohjelma. Joan haikailee vuosia sitten lopetetun keskusteluohjelmansa perään ja Dennis paljastaa erikoisen elämäntarinansa. Amerikkalainen tosi-tv-ohjelma.

Suomiehet, FOX
2014-09-23 12:40
Osa 1. Houdini-krokotiili. Floridalaisesta Billie Swamp Safari -eläinpuistosta on karannut niilinkrokotiili. Eläintenhoitajat etsivät vaarallista petoa rämeeltä. Puiston harjoittelijat joutuvat läpäisemään eloonjäämisleirin. Dokumenttisarja. National Geographic Channel.

Wipeout, FOX
2014-09-30 09:05
Osa 1. Tervetuloa takaisin, Jill. Jill Wagner palaa takaisin John Andersonin ja John Hensonin seuraksi. Amerikkalainen gameshow.

Suomiehet, FOX
2014-09-30 12:35
Osa 1. Vaarallinen mehiläispesä. Floridan Billie Swamp Safari -eläinpuistossa valmistaudutaan muistopäiväviikonloppuun. Intiaanimajasta löytyy vaarallinen mehiläisyhdyskunta, joka on siirrettävä uudelle alueelle. Dokumenttisarja. National Geographic Channel.

Cops, FOX
2014-09-30 19:00
Osa 1. Rattijuopon pakomatka. Epäilyttävä auto ei suostu pysähtymään, vaan päätyy katolleen. Kukaan ei halua tunnustaa ajaneensa autoa. Amerikkalainen dokumentaarinen sarja.

Vino Show, LIV
2014-09-28 19:30
Uusi huikean hauska koko perheen viihdeohjelma alkaa! Vino Showssa maamme huippunäyttelijät laittavat itsensä täysillä peliin, kun he joutuvat improvisoimaan sekä nokkeluutta että fysikkaa vaativissa tehtävissä. Ohjelman vakiokasvoinan nähdään Minttu Mustakallio, Niina Lahtinen, Ville Virtanen ja Eero Ritala, ja sarjaa juontaa Robin Svartström. Jokainen jakso päättyy kohtaukseen vinossa huoneessa ja tänään jakson päätteeksi selviää, kuinka sujuu synnytys 22 astetta vinossa huoneessa? Joka jaksossa nähdään kaksi vierailijaa ja ensimmäisessä jaksossa katsojia hauskuttavat näyttelijät Minna Kivelä ja Teemu Aromaa. SARJA ALKAA. (62′)

Huippusalaiset reseptit, Nelonen
2014-09-23 13:50
Kausi 1. Jakso 1/8. Kentuckyn kana. SARJA ALKAA. Amerikkalaisten pikaruokaherkkujen valmistusmenetelmät joutuvat suurennuslasin alle, kun Tod Willberg matkustaa halki Amerikan paljastaakseen salaisuudet tarkasti varjeltujen reseptien takana. Salapoliisityönsä ohessa Willberg haastaa itsensä tekemään kotikonstein jäljennöksen ruokajättien suosikeista. Avausjaksossa Todd Wilbur yrittää selvittää maailmankuulun KFC:n eli Kentucky Fried Chickenin salaisen reseptin. Se vaatii kekseliäisyyttä ja salapoliisityötä, jossa joudutaan välillä turvautumaan äärimmäisiin keinoihin. (39′)

Britannian paras leipomo, Nelonen
2014-09-26 14:45
Kausi 1. Jakso 1/20. Ekoleivontaa ja perinteitä. SARJA ALKAA. Britanniassa haetaan maan parasta leipomoa. Haku alkaa Dorsetista ja Somersetistä, missä kolme leipomoa käyvät taistoon päästäkseen aluefinaaliin. Kisassa on mukana perinteinen leipomo, 100-vuotias perheyritys ja upouusi ekoleipomo. Kilpailijat haastetaan tekemään Dorsetin omenakakku. Englantilainen sarja. (46′)

Haapasalo Goes America, Nelonen
2014-09-30 20:00
Kausi 1. Jakso 1/8. Ville Haapasalon huikea matka pitkin Amerikan Route 66 -tietä alkaa! Venäjällä käsittämättömän suosittu ja siellä paljon ohjelmia tehnyt Ville lähtee nyt Länteen, Amerikkaan, josta myös Villellä on ollut omat ennakkokäsityksensä. Korkeanpaikankammoinen Ville yllätetään Amerikan-malliin isosti heti matkan alussa. Hän päätyy pienlentokoneen ohjaimiin Chicagon yllä! Ville yllättää myös itsensä omalla suorituksellaan. Jaksossa tavataan myös amisheja ja Ville löytää uusia ystäviä pienestä kuppilasta. SARJA ALKAA. (41′) Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.

Star-Crossed – Maailmat vastakkain, Sub
2014-09-25 00:00
Alku. Uusi sarja alkaa! Kymmenen vuotta sitten Yhdysvaltoihin putosi ihmisenkaltaisten avaruusolentojen pakolaisalus. Muukalaiset suljettiin omalle asuinalueelleen, mutta nyt seitsemän nuorta päästetään opiskelemaan ihmiskouluun. Alku ei suinkaan suju kitkatta, sillä kahden lajin kohtaaminen nostattaa monenlaisia tunteita. Romanttinen scifi-draama nuoren tytön ja alienin kielletystä suhteesta.

Kysymyksiä luonnosta, YLE Fem
2014-09-22 19:00
Sarja alkaa. 1/9. Kummalliset kasvit, erikoiset eläimet ja muut luonnonihmeet askarruttavat, mutta ei hätää. Linda Olofsson asiantuntijoineen vastaa katsojien kiperiin kysymyksiin keskelle metsää tuodussa studiossa.

Jahtikumppanukset Lotta ja Leif, YLE Fem
2014-09-30 20:30
Sarja alkaa. 1/7. Ruokakirjailija ja juontaja Lotta Lundgren ei ole eläessään pitänyt asetta kädessään. Niinpä hän pyytää kriminologia ja kirjailijaa Leif GW Perssonia vihkimään hänet aseiden ja metsästyksen saloihin. HD

Matkakumppanit, YLE TV2
2014-09-24 11:50
Sarja alkaa. 1/10. Ruotsalaisjulkkis ottaa mukaan ystävänsä ja esittelee tälle hyvin tuntemaansa matkakohdetta. Tänään Kodjo Akolor matkaa Gina Dirawin kanssa Ghanaan, jossa on rantaelämän lisäksi muutakin koettavaa. HD

Palava pensas, YLE Teema
2014-09-26 21:00
Uusi sarja (Horící ker) 1/3. Prahassa tammikuussa 1969 opiskelija sytyttää itsensä tuleen vastalauseena miehitykselle. Propagandakoneisto mustaa miehen maineen, mutta omaiset aikovat panna vastaan. O: Agnieszka Holland. HD

Matlock, TV5
2014-09-25 14:50
Osa 1. Frank Hamilton kuolee metsästysonnettomuudessa hämärissä olosuhteissa. Vainajan veli, Spencer, etsii käsiinsä ampujan, joka löydetään pian hengettömänä ja Spencer pidätetään ykkösepäiltynä. Matlock saapuu puolustamaan Spenceriä ja saa yllättävän liittolaisen paikallisesta poliisista. Neljännen kauden jaksot alkavat. (Matlock, draamasarja, 4. kausi, USA, 1989)

Jos mies saisi päättää, TV5
2014-09-27 15:00
UUSI SARJA ALKAA! Brittisarjassa aviomiehet ja poikaystävät pistävät tyylinsä hukanneiden naisten garderobin uusiksi. Miesten apuna on ohjelman juontaja, tunnettu tyyliguru Lisa Snowdon. Käytössään miehillä on 5000 puntaa ja aikaa vaatekaapin uudistamiseen on kaksi viikkoa. (Your Style in His Hands, lifestyle, 1. kausi, Iso-Britannia, 2013)

Uudet sarjat on haettu seuraavilta kanavilta:
AVA, FOX, JIM, LIV, MTV3, Nelonen, Sub, YLE Fem, YLE TV1, YLE TV2, YLE Teema, Kutonen, TV5

  • Seuraa Digileluja

    Facebook Twitter RSS Google+